.

.

YQINGBO Модел на Полицейска Машина MPV Бавачка Модел Автомобил 1/32 Мащаб Симулация Играчка Кола Комплект Сплав за Леене Под Налягане, Украса на Автомобил Средният Автоб?

YQINGBO Модел на Полицейска Машина MPV Бавачка Модел Автомобил 1/32 Мащаб Симулация Играчка Кола Комплект Сплав за Леене Под Налягане,

BGN 46.32
Продукти

[Висококачествени материали] Корпусът е изработен от сплав с леене под налягане, който е силен и издръжлив.Шасито е изработено от ABS материал, който е по-износостойким.Гумени гуми са ясни и не е лесно да се плъзгат.Гальванический процес полирана и се чувства отлично. [Модел намаляване на височината] : Възстановете общата височина на автомобила до външния вид и интериора, развива при деца, поддръжка и обучение на способности, както и да увеличи разбирането за деца автомобилни знания.Размери на продукта : Дължина : 13 см/5.1 in Ширина : 5 см/1.9 in Височина : 6 см/2.3 in. [Играчка със зелена боя] Корпусът е изработен от екологично чисти аэрозольной боя на водна основа и се поставя в проветрено място на 2 месеца.Той не съдържа формалдехид и никакви вредни вещества.Това е много безопасно и може да се защити здравето на вас и вашите деца. [Feature] е Красива симулация модел автомобил може да отвори вратата, с хладен звук и светлина.Поставете машината на земята, прегръдка автомобил и го издърпайте назад, модел на превозното средство ще пътува напред, което е по-реалистично и интересно. [Най-добрият подарък] Изискана опаковка, интересни функции, издръжливи материали, подходящи за подаръци за рожден ден и празник за деца и възрастни.Той може да се използва като колекция за автомобилни ентусиасти, а също така може да бъде използвана за увеличаване на красотата и признателност.

R

Добавки за продукти