.

.

H&W 10шт 4 1/2H Метална Жица Алигатор Скоба Тенис на Номер на Притежателя на Името на Място на Притежателя на Картата Memo Клип на Притежателя Щанд Забележка Притежателя (?

H&W 10шт 4 1/2H Метална Жица Алигатор Скоба Тенис на Номер на Притежателя на Името на Място на Притежателя на Картата Memo Клип

BGN 5.59
Продукти

забавен тенис на държач за документи с височина 4 1/2 инча със спираловиден основание и крокодиловым клип.Отличен за запис на неочаквани офис задачи.Здрава закопчалка от крокодилска кожа непрекъснато се задържа картата и снимка в изправено положение;стяга от крокодилска кожа, е приложен към гъвкавост на тросовому въже.Може да държи бележка,снимка,бележка,хартия,име тагове карти и т.н. Подходящи за сватбени подаръци, офиси,годишнини,потлаков,домашни декорации и т.н. Притежателят на менюто Номера на Таблицата,на Притежателя на Клипа Бележка със Стойка,Поставки за Бележки,Скоби Притежателя на хартия, Бележки,Клипове, снимки,Клипове, снимки,Притежателите на визитки.Парцел - 10 бр. здрава закопчалка от крокодилска кожа е включена в комплекта.Описание : обектът на представлява комплект от 10 бр. скоби за притежателя на хартия за водене на бележки, които са изработени от неръждаема стомана, прекрасен тенис на държач за документи със спираловиден основание и крокодиловым клип.Защо memo photo picture holder клип от H&W съществено значение за всекидневния ни живот?1. Пригответе се за статии,списъци със задачи и развешиванию снимки на вашите близки.2. Идеален за сватби, можете да ги използвате за съхранение на покани, или за украса на сватбени маси.3. Идеален не само за съхранение на снимки, но и на визитни картички, номера на маси, стаи места, вдъхновяващи цитати, разписки..каквото и да е!4. Идеална за много тематични партита,е полезно да се знае, къде да седнете на партито.можете да ги сложите на масите за ръчна работа numbers.it 5.Много клиенти казват, че те са използвали тези клипове за фуршетного на масата, за да покаже, кои предмети се обслужват те, и те работят чудесно, както те изглеждат.6. Така че може да организира различни тематични партита и етикет на храна, напитки, храна.Те са идеални, за да застане пред всяко ястие и да поддържа лични бележки.Цвят : ROSE GOLD.

R

Добавки за продукти