.

.

11-инчов Въртящи се Въртяща Маса за Торта с 2 Лопатки за глазура и 3 Сглаживателями за Глазура, Въртяща се Поставка За Торта, Въртящи се Инструменти за Торта за Начина?

11-инчов Въртящи се Въртяща Маса за Торта с 2 Лопатки за глазура и 3 Сглаживателями за Глазура, Въртяща се Поставка За Торта,

BGN 11.99
Продукти

✔[ Нескользящее ОСНОВАТА на ВЪРТЯЩИЯ се ПЛОТ ] : допълнителен слой каучук, прикрепен в основата, осигурява по-добро сцепление с гладка/мраморен плот, което ни позволява по-добре да се проектира нашия торта безгрижно. ✔[ СУПЕР ЕЛЕГАНТЕН въртящ се лагер ] : 6 скрити топки, като ни позволяват да се сменят СУПЕР плавно по посока на часовниковата стрелка или обратно на часовниковата стрелка, за да нанесете глазура и украса на торта като професионалист.експериментът показва, че дори и с тежко тегло, пуснати в горната част на въртящия се плот, това е просто завъртане на толкова гладко, както добре !. ✔[ PREMIUM HIGH GRADE QUALITY hotel & DESIGN ] : Ние се стремим към доброто качество на нашите продукти.Това ХРАНИТЕЛНО КАЧЕСТВО, устойчивост на топлина, инструменти за украса полипропилен пластмаса и неръждаема стомана, БЕЗ BPA.С дървена дръжка шпатула за улавяне просто прекрасна!Красив дизайн, елегантен, траен и 100% сигурна!. ✔ [- ДОБРИ ИНСТРУМЕНТИ ЗА ПЕЧЕНЕ ЗА НАЧИНАЕЩИ ] : Стартов комплект, съдържащ въртяща се маса, 2 шпатула и 3 скрепер/гладилки, ще ви накара да създадете свой собствен торта като професионалист!. ✔[ 100% ГАРАНЦИЯ за УДОВЛЕТВОРЕНОСТ на КЛИЕНТИТЕ ] : Удовлетвореност на клиенти е нашият 1-ви приоритет.Ако не сте доволни от нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние винаги ще направим всичко правилно!ВСЕКИ ДОПЪЛНИТЕЛЕН ЦЕНТ СИ ЗАСЛУЖАВА, ЦЕНИТЕ ИМ !!Хармония Основните инструменти за украса на тортата, най-Добрият приятел на декоратор..✔ Настроен за вас ◆ Въртящи се на 360 градуса нескользящий основен въртяща се маса за торта (със специална гума в основата), посока на часовниковата стрелка или анти посока на часовниковата стрелка (за дясна ръка или ляво), ви позволява да създавате рисунки и декорации за вашите тортах, така че е лесно за глазура, разресването граници, подравняване на .. Въпреки, че сте начинаещ, това ви прави по професионалист и приятни..✔Как да се използва?Нанесете глазура отгоре смещенным шпатула, докато тя е напълно покрита равен на дебел слой.Вращайтесь около въртящия се плот, бутане на излишната глазура, към краищата.Нанесете малко количество от глазурата от двете страни, използвайки различни тел за различни конструкции, разпределете я в кръг, въртяща се въртяща маса.★Специален каучук за противоплъзгаща основа ★Класическа дървена дръжка за шпатула ★Лек ★Плавно вращениеStart your прекрасна baker's journey today! ⚠ ДОБАВЕТЕ МЕ В КОЛИЧКАТА ВЕДНАГА!!!.

R

Добавки за продукти