.

.

Покриване на волана,Капака на Волана, изработени от Въглеродни Влакна за автомобил, Безопасен и Нескользящий Автомобилен Аксесоар,Универсален Подходящ за 99% от ав?

Покриване на волана,Капака на Волана, изработени от Въглеродни Влакна за автомобил, Безопасен и Нескользящий Автомобилен Аксесоар,Универсален

BGN 12.79
Продукти

【Съвременни технологии въглеродни влакна】 Това е волана използва върхова технология въглеродни влакна, както на външен вид модерен и авангарден.Най-старата технология въглеродни влакна, използвани в областта на състезания. 【Ниско тегло и липса на деформация】 Тъй като тази капачка на волана са изработени от въглеродни влакна, тя е лесна за тегло, много подходящ за рулевому колело и не е лесно да се е деформирал.Ергономичен дизайн за удобен захват. 【Лесна инсталация】 В сравнение с по-продължителен метод за инсталиране на всеобхватна капак на волана, тази капачка на волана отнема само 15 секунди, за да инсталирате, а повърхността е гладка и лесно почистване. 【Сигурен и мощен】 Покриване на волана от въглеродни влакна, използва сложен процес на тъкане.Под предпоставка за осигуряване на ярка и красива на външен вид повърхност е по-малка грапавост.Той масажи за ръката, не подхлъзване, а също така е устойчив на корозия, което позволява да се чувстват комфортно по време на движение. 【Приятелско обслужване】 Нашите продукти са доставени от склад в САЩ.Ако получените от вас стоки, които имат някакви проблеми с качеството, можете да върнете или да ги разменят.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим възможно най-скоро.Нашите дизайнери за първи път видях на волана от този материал в областта на състезания.Това е особено трогна нашите дизайнери, и ние започнахме да се развива тази капака на волана.Ние се надяваме, че вие ще можете да се чувстват комфортно и удобно, с помощта на тази капака на волана.

R

Добавки за продукти