.

.

Mirzebo за iPhone12 pro Max (2020 Г.) Кожен калъф-портфейл, Чантата с каишка на китката и [8 слотове] Слота за карти Калъф за кредитни карти (кафяв)

Mirzebo за iPhone12 pro Max (2020 Г.) Кожен калъф-портфейл, Чантата с каишка на китката и [8 слотове] Слота за карти Калъф за

BGN 12.79
Продукти

【Изящна изработка 】от висококачествена изкуствена кожа с красиви шевове всеки случай изглежда и се чувства разкошно; точни деколтета предоставят пълен достъп до пристанищата и функционални бутони, четири високоговорителя и камерата. 【Snap & Magnetic closure design】закриване държи всичките си ценни вещи на място, внимателно и надеждно, за да не се губи.защита от прах, мръсотия и драскотини. 【Многофункционален дизайн】 Вградени 8 слота за кредитни карти, плюс външен и вътрешен скрит джоб, подвижна каишка за китката,по-удобен за вашия живот и работа.Позволяват да носят със себе си няколко карти,отговарящи на вашите нужди, подходящи за мъже, жени, момичета и юноши от всички възрасти. 【Здрав материал】Двупластова изкуствена кожа ще стане по-силен и по-защитна обвивка за вашия телефон,тя се противи на разтягане и замира с течение на времето и дори могат да издържат на случаен скок или падане на пода. 【Mirzebo Quality Service】 Ние предлагаме 6 месеца поддръжка на продуктите за вас _BOS_ Ако имате проблеми по време на употреба, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа (с изключение на празниците). - Е изработен от неръждаема ретро - на кожата,-това е чантата, но и на калъф за мобилен телефон.- Вградени 8 слота за кредитни карти, плюс външен и вътрешен скрит джоб за пари и монети - Вътрешен калъф-мек гъвкав гумен калъф за по-добра защита на вашия телефон от падане и нараняване - Двойна конструкция ключалката, направете си пари безопасни.Лесно се премахват и се предава на склад.Не се изгуби.- Елегантен ,класически и изчистен дизайн, отличен подарък за себе си и своите приятели. - Лесен за инсталиране и удаленияупаковка включва : 1 x кожен портфейл Case1 X каишка за ръка.

R

Добавки за продукти