.

.

21 Листове Лято Фламинго Дизайн Нокти, Стикери, Стикери за Украса за Доставка на Вода, Пренос на Фламинго Листа Стикери За Нокти Дизайн за Жени, Момичета Маникюр САМ ?

21 Листове Лято Фламинго Дизайн Нокти, Стикери, Стикери за Украса за Доставка на Вода, Пренос на Фламинго Листа Стикери За Нокти

BGN 6.14
Продукти

Опаковка : 21 лист flamingo water transfer маникюр decals design, много подходяща за професионален маникюр и домашна употреба, подходящ за студенти нийл-арт и любителите на нийл арт, ръководство за употреба, включени в опаковката.Дизайн на ноктите : Стикери за нокти, разработен с тематични мотиви фламинго, с ярки цветове, които да отговарят на вашите различни нужди в дизайна на нокти.Направете маникюр на вашите нокти повече от очарователна.Лесна за използване : просто изберете желаното изображение, след това го махнете, внимателно прибейте пинсети до ногтю, а след това нанесете прозрачна най-горния слой, за да получите най-добрите резултати.Професионален маникюр : аксесоари за нокти са подходящи не само за нокти и маникюр, но и за вашата различна дрехи, мобилни телефони, фото рамки, пликове и други украшения, за да покаже своята индивидуалност и да ви направи по-привлекателни.Поддръжка на продавача : Ако имате някакви въпроси за етикети за нокти, моля, свържете се с мен, аз ще ви дам задоволителен отговор в рамките на 24 часа, включително и пълно възстановяване на парите.Параметри : Размер : 21 листа/ лот Цвят : многоцветен Модел : Фламинго Переводные етикети Осъществяване на Съдържанието на : 21 листа/ лот Дизайн нокти Водна стикер Особености : 100% чисто нов и високо качество Декорация на нокти, Лесно се нанася върху естествени или изкуствени нокти-Добрият подарък за вашата майка, приятелка, момичета, за да ги ежедневното прилагане на нокти nail art design : 1. Отрежете, обелват се и се отполируйте ноктите; равен фон койор на ноктите и подсушете я. 2. Премахване на филма с изделия,изрежете речитатив и потопи я във вода за 10-20 секунди. 3. Овлажнява ноктите, залепете речитатив в желаната позиция. 4. Намокрете водата, хартиена кърпа и изсушете със сешоар. 5. Се покрива с прозрачен лак за нокти и изсушете със сешоар.

R

Добавки за продукти