.

.

Кухненски Нож Мелачка Многофункционален Мини-Готвач Нож за отваряне на бутилката Кутия Нож Писмо в Джоба на Палеца Нож 4 бр.

Кухненски Нож Мелачка Многофункционален Мини-Готвач Нож за отваряне на бутилката Кутия Нож Писмо в Джоба на Палеца Нож 4 бр.

BGN 60.00
Продукти

Материал -Метал.Размер-Около 2,17 инча дължина.Характеристики -и Така, samll,толкова сладък,вие можете да го носите навсякъде,идеален подарък за хората, които са очаровани от мини-версии неща.Приложение-Подобри степенна автоматична отварачка за писма, опаковки, плик, торби с храна, найлонов плик пакет, опаковъчна лента, състав карти, на дребно торби с дрехи и повече.Съдържание на пакета-Идва с 4 бр. кухненски нож на главния готвач с ножнами, опаковани в калъф.Широко приложение → Може да се използва както за отдих употреба, така и достатъчно силно за използване в кухнята .Дизайнът на този нож ще стане чудесно допълнение към вашата колекция.Лесен за носене → Мини-размер и тегло, можете да го сложите в чантата за удобство на ползване по всяко време.Дизайн на ключодържател → Дизайн подвесного дупки, удобен ремък или дупка за ключодържател.Надежден нож → Лесно плячкосване пластмасови опаковки, писмо, уплотнительную лента - дори обвязочную лента!Моля, обърнете внимание : 1.Има някои грешки в ръчен измерение, така че размерите са дадени само за справка.Действителните параметри трябва да се основава върху реални обекти. 2.Тъй като различни компютри показват цветовете по различен начин, на цвета на самата стока може леко да се различават от горните изображения.

R

Добавки за продукти