.

.

Smart Charge Controller, Adjustable Solar Panel Battery Regulator 3 Stage PWM LCD Display 30A for Power Generation System(red)

Smart Charge Controller, Adjustable Solar Panel Battery Regulator 3 Stage PWM LCD Display 30A for Power Generation System(red)

BGN 11.59
Продукти

С помощта на промишлен чип на главното управление на ранг централен, който има стабилно представяне и по-висока точност.Слънчев контролерът има функции за защита от претоварване от протичането на ток, късо съединение, отворена верига, гърба и претоварване, с добра сигурност.Мивката е изработена от отлично ABS-пластмаса, анти-удар и застаряването на населението, и може да удължи живота.С пълна 3-стъпка на горивото зареждане с PWM и двойна схема MOS против backflow, има слабо разсейване на топлината.Слънчев регулатор има голям дисплей LCD екрана и да настроите параметрите на задължения и отговорност.Функция : 1. С помощта на промишлен чип на главното управление на ранг централен, който има стабилно представяне и по-висока точност.2. Слънчев регулатор има голям дисплей LCD екрана и да настроите параметрите на задължения и отговорност.3. Слънчев контролерът има функции за защита от претоварване от протичането на ток, късо съединение, отворена верига, гърба и претоварване, с добра сигурност.4. С пълна 3-стъпка на горивото зареждане с PWM и двойна схема на обратен поток MOS против, ще има слабо разсейване на топлината.5. Мивката е изработена от отлично ABS-пластмаса, анти-удар и застаряването на населението, и може да удължи живота.Спецификация : Тип елемент : Smart Charge Controller Material : ABSSystem Напрежение : 12 V 24 V adaptive Rated кабел за зареждане ток : 30 ARated Битов ток : 30 AHighest Фотоэлектрическое напрежение :

R

Добавки за продукти