.

.

Кръгла Подложка За Мишка и Влакчета Набор, Сладък един слон теле в Цветето Подложка За Мишка, Нескользящий Гума Кръгла Игрална Подложка За Мишка, Индивидуален Подл?

Кръгла Подложка За Мишка и Влакчета Набор, Сладък един слон теле в Цветето Подложка За Мишка, Нескользящий Гума Кръгла Игрална

BGN 6.31
Продукти

【Размер на подложка за мишка】7.9x7.9x0.08 инча( 200 мм x 200 мм x 2 мм), на Помещение включва : 1* Подложка за мишка 1* Поставка за чаша. 【МАТЕРИАЛ ПОДЛОЖКА ЗА МИШКА】Този подложка за мишка изработена от здрава термостойкой полиестерен плат. 【Нескользящая гумена подметка и мека повърхност】Мек материал, подходящ за китките и ръцете, гладка повърхност, а нескользящая гумена долна повърхност здраво улавя плота. 【Лесна поддръжка】Подметки от естествен каучук, копринена текстура.Лесен за почистване и се сервира. 【Аксесоари】Уникални шарки и ярки цветове придават красиви цветове за вашата трапеза.Доведете прекрасно усещане в своя офис на живота си.Характеристика : Нескользящая гумена долна повърхност може да се хванете на работния плот, да накарате мишката да работи непрекъснато и да се предотврати преместването на мишката.Гладката повърхност прави движение на мишката по-точна, за да се осигури по-плавно управление на мишката и точност.Подложка за мишка е защитен от прах, пот и лесни за поддръжка.Liquid петна могат да бъдат измити с вода за по-продължителна употреба.Избор на материал или дизайн на шарката на тази подложка за мишка-това е продукт, направен след внимателно обмисляне, и той е подходящ за всички видове мишки, независимо от това, дали той е за офис или играта, той може да задоволи вашите нужди.Подложка за мишка - добър избор.Пратката включва : 1 × Подложка за мишка 1 х Поставка за чаша.

R

Добавки за продукти