.

.

Универсална Чанта-Органайзер За Детска Количка: Детска Количка Подвесная Чанта с цип Детска Бутилка За Хранене на Памперс, Пелена, Чадър, Чанта-Органайзер Детски А?

Универсална Чанта-Органайзер За Детска Количка: Детска Количка Подвесная Чанта с цип Детска Бутилка За Хранене на Памперс, Пелена,

BGN 21.03
Продукти

Тази чанта е здрава и лека, той е удобен за носене за пазаруване, пътуване и игри на открито.Всеки нов родител се нуждаят от органайзер за детска количка.Поставете всички детски стоки на едно място.Този продукт е точно за вас.Тази чанта за детска количка достатъчно капацитет да съхранява всичките си детски стоки и удобен за употреба.Многофункционална чанта, чанта за съхранение на памперси, пътна чанта, домакински чанта за съхранение.Отличен избор за подарък на вашето дете или с приятелите и семейството си с децата, те да го направят.Описание на Тази чанта за количка е уникална и изключително практични чанта, в която вие веднага ще се влюбите.подарък за нови майки, детски душове или бременни приятелите, и т.н. Дизайнът на тази чанта за количка също излъчва шик стил.Отличен избор за подарък на вашето дете или с приятелите и семейството си с децата, те да го направят.Характеристики - Цвят : черен - Материал : плат Оксфорд - Размер : 12. 97 X6. 29 X3. 93inch/ 33. 00 X16.00 X10. 00см - Многофункционална чанта, чанта за съхранение на памперси, пътна чанта, домакински чанта за съхранение.- Тази чанта за детска количка достатъчно капацитет да съхранява всичките си детски стоки и удобен за употреба.- Тази чанта е здрава и лека, той е удобен за носене за пазаруване, пътуване и игри на открито.- Всеки нов родител се нуждаят от органайзер за детска количка.Поставете всички детски стоки на едно място.Този продукт е точно за вас.- Отличен избор за подарък на вашето дете или с приятелите и семейството си с децата, те да го направят.- Цвят : черен.- Размер : 33 X16 виж Пакетът включва 1 x чанта за съхранение.

R

Добавки за продукти