.

.

Jiawu Fan Guard Покритие, Лек Модерен Стил Траен Електрически Вентилатор Guard Net с 1 бр. за повечето хора за 14-18 см Диаметър Кръгли вентилатори(розов)

Jiawu Fan Guard Покритие, Лек Модерен Стил Траен Електрически Вентилатор Guard Net с 1 бр. за повечето хора за 14-18 см Диаметър

BGN 32.32
Продукти

Защитен калъф, лесен, прахоустойчив, моющийся, подходящи за почистване на пералната машина.Правилния размер на дупки и модерен стил, за да осигури сигурност, но не влияе върху нормалната работа на вентилатора.Безопасна за използване и подходящ за кръгли вентилатори с диаметър 14-18 см, един прекрасен аксесоар.Сверхмягкий и удобен калъф предпазва от отпечатъци на децата, вентилатор.Изработен от здрав и еластичен материал, той може да се използва в продължение на дълго време и може да се използва повторно.Функция : 1. Сверхмягкий и удобен калъф предпазва от отпечатъци на децата, вентилатор.2. Правилния размер на дупки и модерен стил, за да осигури сигурност, без това да повлияе на нормалната работа на вентилатора.3. Защитно покритие, лесно, пылезащитная, моющаяся, подходящи за почистване на пералната машина.4. Безопасен за използване и подходящ за кръгли вентилатори с диаметър 14-18 см, един прекрасен аксесоар.5. Изработен от устойчив и еластичен материал, може да се използва в продължение на дълго време и може да се използва повторно.Параметри : Тип на продукта : Кутията на вентилатора Материал : mesh марля Осъществяване списък : 1 x Капак на вентилатора.

R

Добавки за продукти