.

.

Mixoo Artists Gloves 2 Pack - Ръкавици, за да завие на дланите с два пръста за рисуване на скици на хартия, iPad, Графичен таблет за рисуване, Подходящ за лява и дясна ръка (средно)

Mixoo Artists Gloves 2 Pack - Ръкавици, за да завие на дланите с два пръста за рисуване на скици на хартия, iPad, Графичен таблет

BGN 6.23
Продукти

【Ръкавица художник с два пръста】Ръкавици за рисуване с два пръста и ефективно подобряване на взаимодействието интерфейс, той елиминира триенето между ръката и таблета, за да се осигури по-гладко плъзгане по повърхността на екрана, перфектен за рисуване на скици, мастила, оцветители и дигитално рисуване на графични таблети. 【Премия дишаща и удобен материал】е Изработен от мека и еластична ликра, която е лесна и удобна в чорап.Той е много еластичен, за да е добре прилепва плътно към ръката, без дискомфорт, подходящ както за лява, така и за дясната ръка. 【Полагане на специална кръпка Дизайн】 Ръкавица художник, рисуване идва с допълнителна подложка, която притежава по-висока устойчивост на износване и достатъчно дебели, за да се предотврати появата на петна или неочаквани докосвания на ръката си и пръстови отпечатъци на капацитивни сензорни екрани. 【Полезни ръкавици за отхвърляне на дланите】 Изработени с високо качество, нашите ръкавици за отхвърляне на дланите не само помагат за намаляване на размазването при традиционния рисувах скици или живопис, но и предпазват от откриване на дланта на екрана на таблета, което улеснява рисунка на графичен монитор/таблетка или i Pad. 【Три размера бъдат】Има три размера за вас, за да изберете най-подходящите ръкавици.Средният размер : Дължина : 8'/20,5 см.; Ширина : 3,15 " / 8 см. Всяка опаковка включва 2 броя ръкавици в съответствие с вашите нужди.

R

Добавки за продукти