.

.

Предмишницата Треньор Ръка Носилка 60 кг Налягане бар Дръжка на Нож Фитнес Оборудване Професионално Силово Твистер за Тежки Рамото Пружинен Удължител Гърдите, Рам?

Предмишницата Треньор Ръка Носилка 60 кг Налягане бар Дръжка на Нож Фитнес Оборудване Професионално Силово Твистер за Тежки Рамото

BGN 10.56
Продукти

1. Моля, висококачествени извор на напрежение от въглеродна стомана и нескользящую дръжката от ABS пластмаса.Лесен за носене, можете да тренирате в офиса, училище, семейство, пътуване и други места. 2. Подходящ за упражнения в ръка, рамото, талията, гърдите, помага за укрепване на горната част на тялото. 3. Конструкция пружинна защитно покритие. 4. Централна точка на напрежение се засилва дъга.Добре дошли в моя магазин.Ние на нова марка, и ние ще се стремим да предоставим на нашите клиенти най-доброто изживяване и услуги.съвет : Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти или услуги моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Стока ще бъде изпратена през Китай, ние ще обработим поръчката навреме и изберете бърз и сигурен начин за изпращане.Това обикновено отнема 10-20 работни дни от датата на доставка.Магазин обещава, че ако всички стоки, които имат проблеми с качеството, те могат да върне стоката безусловно.Име на продукта : ниво на trainer Strength пролетта на дъгата : 60kg.Дължина на тялото : 62 виж Диаметър на пружината : 4,2 виж Дължината на пружината : 27 виж Дължина на дръжката : 10 виж Използвайте дръжката за захващане, за да оставите тълпата на разстояние от 2 метра, за да се избегнат случайни наранявания.Усилени Упражнения Укрепитель Сцепление Бар Коремна Builder Arm Мускули, Тренажор, Регулируемо Хидравлично Налягане Мощност Твистер Бар Регулируема за мъже и жени Дома Фитнес Equipment We осигуряват 100% гаранция за удовлетворение за всеки клиент.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.

R

Добавки за продукти