.

.

И така, Заедно те са Изградили живота си, Която Обичаше, в Рамка Дървена Плоча(15,7×11), Вдъхновяващ Семейни и Любовни Цитати, Дървени Стенни Табели За Дома, Реколта Сте?

И така, Заедно те са Изградили живота си, Която Обичаше, в Рамка Дървена Плоча(15,7×11), Вдъхновяващ Семейни и Любовни Цитати,

BGN 19.99
Продукти

✨СЕЛСКИ ТАБЕЛА С ИМЕТО на✨ - Надпис "заедно те са изградили живота си, която обичаше" гласи : "И така, заедно те са изградили живота си, която обичаше".Това ни напомня да се грижиш и обичаш нещата около нас. ????СЕЛСКА СТИЛ???? - Това е и така, заедно те са изградили живота, който те обича дървен знак е направена от проблемна дървена рамка, бял фон с черен елегантен шрифт.Това е селска стил, създаващ винтажную, приятна и естествена атмосфера. ????ПЕРФЕКТЕН РАЗМЕР И ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ???? - 16" x 11" - един добър размер, както за малките, така и за по-голямо пространство.Идеален за декориране на вашия хол, спалня и кухня.Можете да покажете стенен декор с любов сексапил цитат сам или група заедно с други декоративни марки. ????️Да ВИСИ ИЛИ да стои????️-Предварително монтирани окачени куки правят тази изградени от живота, който те обича, монтиране на дървена интериор, лесно монтируемым, и той също така може да стои на масата, рафт, шкаф и навсякъде. ????ПРЕКРАСЕН ПОДАРЪК????CHDITB и заедно те са изградили живота, който те обича знак прави голям юбилей или нов дом и подарък за приятелите и семейството си.Това придава на пространството, топло, домашно усещане.Дървен знак Built A Life се върти около темата минимализъм с цитати.За да ви помогне дома си в кратък атмосфера.Дървен знак Built A Life се върти около темата минимализъм с цитати.За да ви помогне дома си в кратък атмосфера.

R

Добавки за продукти