.

.

Регулатор на силата на Регулатора на Напрежение, ток скорост на мотора 220V 8000В TFR електронен Регулатор на силата на Регулатора на Напрежение, Ток на Регулатори за Пе?

Регулатор на силата на Регулатора на Напрежение, ток скорост на мотора 220V 8000В TFR електронен Регулатор на силата на Регулатора

BGN 15.83
Продукти

[Високо качество] Този регулатор на скоростта използва висококачествени термоустойчиви електронни компоненти за висока надеждност и дълъг експлоатационен срок. [Идеален регулатор на напрежение] Този регулатор на напрежението ви позволява лесно да регулирате изходното напрежение по скала от 0-100% (нелинейно) за захранване на електрически устройства. [Добра производителност] Контролер е проектиран с голям и дебел теплоотводом, което ще позволи да се увеличи топлинната мощност.Регулатор на напрежение има вълна схема за усвояване на напрежение и ефективно предпазва голяма мощност един силициев управляем токоизправител, издръжлив и лесен за употреба. [Прилагането на] Това е чудесен инструмент за регулиране на температура, скорост и напрежение на електрическата пещ. [Удобно] Този контролер електрическа фурна оборудван с екран, който показва цифра в реално време и лесен за работа.Той е снабден с инструменти за монтаж аксесоари, лесни за инсталиране.Описание : Този регулатор на скоростта приема на висококачествени резултати при висока температура, устойчиви на електронни компоненти за висока надеждност и дълъг експлоатационен срок.Това е чудесен инструмент за регулиране на температура, скорост и напрежение на електрическата пещ.Този контролер електрическа фурна оборудван с екран, който показва цифра в реално време и лесен за работа.Той е снабден с инструменти за монтаж аксесоари, лесни за инсталиране.Спецификация : Напрежение : AC 220 V Максимална мощност : 8000 W (instant пределна мощност за импедансной натоварване; за продължителна употреба се препоръчва 4000 W или по-ниска) Регулиране на напрежението : 0-100% (нелинейни) (0,30,35,40..100) размери на контролера : Approx. 9.7 x 5.7 х 4.3 см/3.8×2.2×1.7 инча Размер на панела : прибл. 7,5×6×1 см/3×2,4×0,4 инча Дължина на кабела : прибл. 30.8 см/12.1 инча се Определи винт Разстояние между дупките на лентата : Approx. 6 х 4.5 см/2.4×1.8 инча Тегло : Approx. 195g / 6.9 oz Осъществяване списък : 1 × SCR контролер 1 х ABS панел 1 × Панел стикер 1 × кабел Забележка : 1. Вход ac изход ac, само за стъпка надолу; напрежение може да се регулира само при свързване на товара; основно се използва за съпротивление на товара. 2. Той не може да замени зарядно устройство на електрически велосипеди, а също и управление на електроуреди, които използват захранване на ключа (например телевизор 110, микрофон, хладилник, климатик, ориз с компютър), и не може да управлява индукционна печка, енергоспестяваща лампа.

R

Добавки за продукти