.

.

(Опаковка от 2) TK Универсална помпа Опаковка (без ръжда) за шампоан и Балсам Бутилка с Помпа Опаковка Идеален за бутилки от 1Л (33,8 унция)

(Опаковка от 2) TK Универсална помпа Опаковка (без ръжда) за шампоан и Балсам Бутилка с Помпа Опаковка Идеален за бутилки от 1Л

BGN 5.59
Продукти

1. Бърза доставка : Ние гарантираме, че вашите стоки ще бъдат доставени в рамките на 3-5 работни дни най-рано. 2. Този опаковка помпа TK liter (запечатан) е изработен от високо качествени, ултра силна пластмаса, със здрава конструкция, която гарантирано ще устои на изпитанието на времето за голям брой приложения. 3. Липсата на камера, кабели и ръжда свободен!. 4. Този кран за помпа шампоан TK е проектиран да осигури удобен потребителски опит и се отличава non-slip горната канавкой, за ергономични и почти натискане. 5. Размери на помпата разпределител TK, 28/410 4cc с 9-инчов слама, вырезанной по размер, подходяща за бутилки 33,8 унция (1 литър), кажете сбогом на потраченным губи продукт и се насладете на точна доза с този премиальным помпа!. 1.Бърза доставка : Ние гарантираме, че вашите стоки ще бъдат доставени в рамките на 3-5 работни дни най-рано.2. Този опаковка помпа TK liter (запечатан) е изработен от високо качествени, ултра силна пластмаса, със здрава конструкция, която гарантирано ще устои на изпитанието на времето за голям брой приложения. 3. Липсата на камера, кабели и ръжда свободно! Този опаковка помпа шампоан TK е проектирана за осигуряване на удобен потребителски опит и е нескользящую горната прореза за ергономични и практично пресоване.5. Размери на помпата и спорта TK, 28/410 4cc с 9-инчов слама, вырезанной по размер, подходящи за бутилки 33,8 унция (1 литър), кажете сбогом на потраченным губи продукт и се насладете на точна доза с помощта на тази първокласна помпа!.

R

Добавки за продукти