.

.

Изключителна декоративна ковчег за бижута руски лаковой миниатюри Горска фея. Направен от папие-маше Федоскино.Домашен декор.Ръчно изработени в Русия.

Изключителна декоративна ковчег за бижута руски лаковой миниатюри Горска фея. Направен от папие-маше Федоскино.Домашен декор.Ръчно

BGN 443.20
Продукти

✔Естествени материали и високо качество на изработката. ✔Авторска лакирана земя. ✔ Изцяло ръчно изработени. ✔ Идеален подарък за семейството и приятелите.ВЪЗРАСТ 6+ РАЗМЕР на 2,56 инча (6,5 cm) Височина, 5,35 инча (13,6 см) Широчина, 6,96 инча (17,7 см) Дължина.Тази ковчег - бърза работа на руските художници от Предградията.В основата на продукта е папие-маше, което не отстъпва по здравина на дървото, но ви позволява да създавате елегантни форми за даване на по-голяма изразителност.Технология за създаване на детайла изисква специални умения : в продължение на един месец кутийка няколко пъти се притискат, накиснати в масло и се изсушава.Следват най-добрите представители на този народното художествено риболов.Селото Федоскино, разположено на 40 км северно от Москва, на брега на река Поучавах, е най-старият център на лаковой писменост в Русия.Тайните на производство и стенописи на папие-маше в Федоскино се предават от поколение на поколение вече повече от 200 години.Федоскинские миниатюри изпълнени многослойна маслена живопис на загрунтованной площ от папие-маше със специална подплата.Повечето кутии отвън, имат черен фон, а отвътре са покрити с алым или ярко червен лак.Федоскинские лакове са били тясно свързани с руска графика на 19-ти век.В продължение на xx век руската държава е минал през революция, война, преобразуване и други важни исторически етапи, и ние сме развълнувани, че това е занаят, все още има и ново поколение талантливи художници продължава да създаде в Федоскино нови обекти и нови форми на изкуство.можете да бъдете сигурни в неговото качество, дълготрайност и несравнима красота.Изключителна ковчег, ръчно изработени от руските майстори ще добави пикантност на вашия интериор, ще му се бои и топло.Тази кутия за бижута може да се използва за съхраняване на бижута - пръстени, обици, колиета, суспензии и много други.Чудесен подарък за приятелите и семейството си.

R

Добавки за продукти