.

.

U&Пет Куче Мека Топла Руното Яке, Флисовое Зимно Палто Топли Дрехи за Кучета за Студено време Козината на Кучето за Малки, Средни и Големи кучета (лилаво, М)

U&Пет Куче Мека Топла Руното Яке, Флисовое Зимно Палто Топли Дрехи за Кучета за Студено време Козината на Кучето за Малки, Средни

BGN 14.40
Продукти

【Материал и дизайн】е Изработен от 100% мека, еластична памучна тъкан, толкова удобен в чорап и много приятелски настроени към чувствителната кожа.Лека и приятна руното плат ще стоплят кучето си през цялата зима.Също така можете да използвате пералната машина при пране на дрехи. 【Различни размери и цветови варианти】Има различни размери от S до 5 XL, така че можете да изберете от малки до средни и големи кучета.Има пет различни цветове, така че изберете този, който най-добре отговаря на вашите кучета. 【Широко се прилага】 Тази мека руното яке за малки кученца подходящи за ежедневието, за разходки, спорт, семейство, пътуване и други дейности за отдих и развлечения, както и подходящи за партита, снимки и почивка.Това е задължителен предмет за всички шкафове за домашни любимци. -Изработен от 100% мека, еластична памучна тъкан, толкова удобен в чорап и много приятелски настроени към чувствителната кожа. -Има различни размери от S до 5 XL, така че можете да изберете от малки до средни и големи кучета. -Това е най-популярният мек вълнен плат продукт в Корея. -Има пет различни цветове, така че изберете този, който най-добре отговаря на вашите кучета.

R

Добавки за продукти