.

.

Тренировка спирална дупка, Черно Высокоуглеродистый Стоманена Добър Шестостенния Джолан шнека Мачове за градината(422cm)

Тренировка спирална дупка, Черно Высокоуглеродистый Стоманена Добър Шестостенния Джолан шнека Мачове за градината(422cm)

BGN 9.03
Продукти

Работни съвети : Препоръчително е да използвате с бормашина с напрежение на 18 или По-висока, а за безжичен пробиване идеална тренировка напрежение не по-малко от 14 Век Надеждна работа : Не трябва да се притеснявате за скальном пейзаж, тъй като това е тренировка може пробиване на много пластични материали порода.Бързо thorugh : Просто пробиват свредел, и той ще влезе в дупката, извади от дупката, и пробиване, ще бъде завършена.По-лесно за използване : В голяма степен опростяване на пробиване дупки, няма нужда често да се наведе по време на работа, е много просто.Добър материал : Изкован от висококачествена високо стомана, не е деформиран лесно и има висока издръжливост при продължителна употреба.Функция : 1. Бързо thorugh : просто пробиват свредел, и той ще влезе в дупката, извади от дупката, и пробиване, ще бъде завършена.2. Надеждна работа : Няма нужда потревожиться за ландшафта на някоя скала в предвид това че го пробия дупки може да пробия в свободни материали скала.3. По-лесно за използване : В голяма степен опростяване на пробиване дупки, няма нужда често да се наведе по време на работа, е много просто.4. Работейки съвети : Бормашина 18 V или по-висока порекомендовано, и за безжичен тренировка, тренировка минимум 14 V перфектно.5. Добър материал : Выкованный с награда високо стоманата, не е лесно да се деформира, и е с по-голяма устойчивост за продължителна употреба.Спецификация : Тип деталя : Тренировка тренировка шнека БитМатериал : Высокоуглеродистая СтальЦелевое определяне : Инструмент на багер на посадъчен дупки.Цвят : черен Тип джолан : Шестостенния джолан.Списък с пакети : 1 x Тренировка на Тренировка.

R

Добавки за продукти