.

.

Esimen Слушалки Поставка за Oculus Quest 2 и Притежателя на Дисплея Слушалки и Държач Контролер за Монтиране на Станция за Oculus Rift S /HTC Vive Pro/Valve Index VR Слушалка Дисплей Контроле?

Esimen Слушалки Поставка за Oculus Quest 2 и Притежателя на Дисплея Слушалки и Държач Контролер за Монтиране на Станция за Oculus

BGN 17.59
Продукти

✅【VR Letter Modeling】Esimen design VR режим на Готовност, специално предназначени за показване и съхраняване на вашите слушалки VR и сензорни контролери.Откажете се от грозен дизайн на пазара, за да изберете нас на облекчен режим може да си VR страхотна технологични разум., безопасно и стабилно да публикувате каишка слушалки VR, главоболие display (HMD) и контролери, ги държи организирани и готови за игра. ✅【Защитете лещи вашата VR-слушалки】Защитете и покажете вашата VR-слушалки в вертикална стойка с най-стабилна подпора, без контакт с лещи, не се притеснявайте за царапинах.Приятелите ви ще бъдат впечатлени. ✅【Лекотата на монтажа】 Само с четири стъпки за монтаж без никакви инструменти.VR Display Stand подвижна конструкция лесно може да бъде спасен и се събират в рамките на няколко секунди, освен това, че си изчистен дизайн, освобождава място върху работния плот, за да направите вашия работен плот чист и ефектен.По-тежка vr-слушалка ще бъде по-стабилна, когато е оборудван и не ще наведе. ✅【Широка съвместимост】е Съвместим с повечето стандартни слушалки VR,включително Oculus Quest 2/Rift/S Rift/Quest, PSVR-Sony Playstation VR,HTC Vive и Pro,Vive Focus, Valve Index,Samsung Gear VR и други универсални очила VR. [ Този притежателя слушалки VR идва с 2 чифта различни притежатели на контролера, може да се мотае или свързване на контролера в зависимост от формата на вашия контролер]. ✅【Че получавате】1*VR стойка (8 части) + 1*Ръководство за потребителя.Ако имате някакви проблеми с нашия продукт, моля, свободно свържете се с нас.Ние ще ви предоставим 20 месеца гаранция на продуктите и 24x7 приятелско обслужване на клиенти.Моля, обърнете внимание : VR-слушалки и сензорни контролери в комплекта не са включени!.

R

Добавки за продукти