.

.

82 67 мм и Метален Пръстен/82 mm до 67 mm Понижаване Пръстен Адаптер Филтър за UV,ND,CPL, Метални Понижаване Пръстени,Съвместими с Всички 82 мм Обективи на фотоапарати и 67 мм Ак?

82 67 мм и Метален Пръстен/82 mm до 67 mm Понижаване Пръстен Адаптер Филтър за UV,ND,CPL, Метални Понижаване Пръстени,Съвместими

BGN 11.19
Продукти

【Високо качество】Професионално производство, изящна изработка, този обектив адаптер камерата е изработена от висококачествена алуминиева сплав, здрав, не е деформиран, и с устойчивост на корозия и лъскава.Метод экстинкции : професионална матова боя за лещи на вътрешната стена .Външно покритие : черна част от твърдия процес на окисляване. 【Уникален дизайн】AMOPOFO Transform caliber adapter ring, може да бъде монтиран на предната част на обектива за постигане на различни диаметри на акции от един и същи диаметър филтър на обектива, сенник за обектив обектив, един допълнителен обектив и други аксесоари.Целта е да се увеличи диаметърът на обектива.Освен това, от финансова гледна точка това ви позволява да използвате вашия любим обектив в различни размери UV,ND,CPL , обектив адаптер е предназначен за надеждно прилепване към обектива, но все пак може лесно да бъде отстранена, когато това не е необходимо. 【Подходящ】Canon,Nikon,sony,Fuji,Sigma, Tamron камерата е Съвместима с всички 82-мм обективи и 67 мм аксесоари.Вашият размер резба на обектива ще бъде отпечатан под капака на обектива или написан някъде на корпуса на обектива.Уверете се, че можете да поръчате правилния размер, в противен случай тя не ще отговарят на обектива. 【Описание на продукта】 : Първият брой на това-винаги е размерът на резба на обектива, втори номер-това е размерът на филтъра аксесоар.Ако първото нещо повече, това което пръстен.Които пръстени, също така известни като преходни пръстени, позволяват използването на филтри и аксесоари, които не съвпадат по размер с обектива на вашия фотоапарат.Лещи и UV-CPL предлагат в различни стилове и размери, и, за съжаление, те не винаги е правилно да се съчетават един с друг. 【Забележка】 Защо да изберете концепцията на марката AMOPOFO? професионален производител на аксесоари за камери.Проектиран, за да осигури продукти от високо качество & добра цена.Направено метално о-пръстен, много по-плътен.Срещат лазерни шрифтове, много по-трайни.

R

Добавки за продукти