.

.

TYUJ Пила за нокти с 5 бр. Професионална Двустранен 100/180 Крупнозернистая Пясъчната Пила За нокти, Пила За нокти Бял Инструмент За Педикюр и полиран Буфер За Нокти Нокт?

TYUJ Пила за нокти с 5 бр. Професионална Двустранен 100/180 Крупнозернистая Пясъчната Пила За нокти, Пила За нокти Бял Инструмент

BGN 28.64
Продукти

Всяка опаковка съдържа 5 броя от бяла директен пилочки за грим нокти.Тези пилочки за нокти могат лесно да бъдат премахнати и да даде форма на ноктите е в зависимост от формата или дължината, които искате. [Двустранен] : размер 100/180 прави ноктите по-лесно,без да наранява на тях.С купол и двустранна структура на повърхността с шкурка, втори слой от стиропор, среден слой от пластмаса, устойчива и здрава е, не се чупи. [Моющийся, многократно] : Бързо и лесно почистване, може да се използва няколко пъти.Горчица на разпространението на твърди нокти на краката и ноктите на краката на 100 капсули, използвайте 180 капсули, за да се изгладят ръбовете на ноктите. [Висококачествени материали]-Пилочки за нокти са изработени от висококачествена лента и материали на нокътната плочка за почистване и придаване на форма на ноктите, за да постигне желаната форма и дължина и без увреждане на ноктите. [Характеристики] : Трябва да бъде подходяща за момичета или дами в професионални маникюрных салони и САМ маникюр, като маникюр е подходящ за момичета или дамите, които обичат маникюр.

R

Добавки за продукти