.

.

Ръчна Вакуум Безжичен, която се презарежда Ръчно Малка Прахосмукачка със Силен Всасыванием, Преносими Прахосмукачки с Led Подсветка и 3 Дюзи, Мини Автомобилна Прахо?

Ръчна Вакуум Безжичен, която се презарежда Ръчно Малка Прахосмукачка със Силен Всасыванием, Преносими Прахосмукачки с Led Подсветка

BGN 71.04
Продукти

【Мощен смукателна и безжичен】Този на ръчната прахосмукачка безжична пречистване е проектиран с изключително ефективен двигател за впечатляващо засмукване(7000 PA).Нашият безжична мини-прахосмукачка може да се постигне най-дълбоко почистване, лесно премахване на котките в изпражненията, домашни любимци, прах, боклуци и други остатъци. 【Лесен и led светлина】Нашите ръчно изработени авто прахосмукачка е компактен и лек, само на 1,5 килограма, лек вакуум с изключително ергономична дръжка за лесно използване, led осветление за мини-пылесосе от двете страни, повече не се притеснявайте за това, за да почистите в слабо осветения ъгъл или през нощта. 【Дълго време и 2000 mah батерия】Този ръчен вакуум акумулаторен акумулаторен пречистване взе литиево-йонна батерия с голям капацитет 2000 mah, и се наслаждавайте на до 30 минути максимално време за почистване на всмукване от пълно зареждане.нашите ръчно изработени вакуум и има led дисплей, който ви позволява да знаете, когато имате завършва на живота на батерията. 【Аксесоари и HEPA филтър】ръчна прахосмукачка идва с 3 различни дюзи : накрайник накрайник за тесни пропуски/почистване на ъгли и труднодостъпни места, къса и дълга четка инструмент може да се използва за почистване на мека мебел, килими, стълби и прах, която се заби в обектите. два HEPA филтър, могат да поберат голямо количество отпадъци за отговарят на ежедневна употреба. 【 Следпродажбено обслужване 】Ако имате някакви проблеми с преносим преносим вакуум, моля, свържете се с услугата екип Cerbiut, ние ще осигурим техническа поддръжка и сервизно обслужване по всяко време, за да се опита да направи всичко възможно, за да помогне на всеки клиент.

R

Добавки за продукти