.

.

Офис Стол с Ергономичен Маса Стол Окото Компютърен Стол Домашен Офис Трапезни Столове Средна Облегалка Стол На Колела с Лумбална опора Въртящи се Подлакътници, Ре?

Офис Стол с Ергономичен Маса Стол Окото Компютърен Стол Домашен Офис Трапезни Столове Средна Облегалка Стол На Колела с Лумбална

BGN 73.96
Продукти

【Добре за гръбначния стълб】 Розово офис стол с извита облегалка може да отслаби натиска върху долната част на гърба и защита на гръбначния стълб. 【Удобен】 Еластична дебела възглавница на седалката с дишаща мрежа няма да ви накара да се чувствате запушен, дори ако седите на за дълго време. 【Работи безпроблемно】 Тенис на стол с многостранен ролки могат да работят гладко, без шум.Той е подходящ за повечето офиси или къщи и не поцарапает повърхността на пода. 【Регулируеми и здрав】 Височина на седалката в този компютърен количка може лесно да бъде регулирана в съответствие с вашия най-удобно положение.И издръжливи материали и глоба занаят правят този ергономичен стол здрав, не трябва да се притеснявате за сломанном. 【Лекотата на монтажа】 Ергономичен стол е лесно да се събере с помощта на нашия подробен ръководство за експлоатация без допълнителни инструменти и аксесоари не се изисква.И ние ви предлагаме безплатен гаранционен сервиз в рамките на една година.

R

Добавки за продукти