.

.

Regrowth Organic Hair Serum Roller Set, Biotin Hair Growth Serum, Triple Roll-on Massager Hair Growth Essence за Мъже и жени с всички типове коса (3 бр.)

Regrowth Organic Hair Serum Roller Set, Biotin Hair Growth Serum, Triple Roll-on Massager Hair Growth Essence за Мъже и жени с

BGN 13.51
Продукти

[Джинджифил Germinal Hair Regrow Essence] - Билков комплекс работи в синергия, за стимулиране на скалпа и корените, както и предизвиква запушване на фоликулите за реактивации растежа на косата, за да видим в резултат на увеличаване на площта на напречното сечение на всяка кичура коса на 27% и диаметър на 14%. [Triple Roll-On Massager Hair Growth Essence] - Трехроликовая структура осигурява по-бързо и по-пълно усвояване на серум заедно с нежен масаж склонна област за увеличаване на метаболизма и здравето на кожата на главата.Нанасяйте два пъти на ден и непрекъснато за по-плътна, гъста и здрава коса. [Уникален масажен дизайн] - Интензивен ампульный тройна сачмен масажор за косопад-Вграден с 3 масажни ролки.Вграден с три колела на изходната страна стимулира кожата на главата, за да помогне на здравословна грижа за кожата на главата. [Хранителни добавки] - Осигурява пълно биологично хранене на корените на косъма, като прави косата по-силни, блестящи, меки.Постигане на ефект за предотвратяване на косопад и стимулиране на растежа на косата с помощта масажор. [Применимая ситуацията] - Загуба на коса след боядисване на косата, бавен растеж на косата, къдрава коса, лесно се чупят лесно, груба и неправилна, не меки.Красива коса ще повиши увереността ви в себе си.Серум за растеж на косата поддържа косата си здрава.Скалпа интензивен ролка-серум за растеж на коса с тройна масажор хвърли бърз Regrow Косата-Line Anti Hair Loss Essence Характеристики : 1. Бързи & видими резултати 2. 27% увеличение на площта на напречното сечение на всеки кичур коса и 14% в диаметър най-малко 3 седмици 3. Помага масажирайте кожата на главата ефективно за по-бързо & по-пълно усвояване 4. 100% сейф 5. Трехроликовая структура осигурява по-бързо и по-пълно усвояване на серум заедно с нежен масаж склонна региона за засилване на 6. обмяната на веществата и здравето на кожата на главата.Нанасяйте два пъти на ден и непрекъснато за по-плътна, гъста и здрава коса.Спецификация : Размер : 2/3 PCS Природа : серум за растеж на косата Пакет : 2/3* Regrowth Organic Hair Serum Roller Set.

R

Добавки за продукти