.

.

AuyKoo PS5 Stand with Dual Controller Charging Station and Cooling Fan for Playstation 5, Мултифункционален Държач Поставка за съхранение от 15 Слота за възпроизвеждане на дискове и Отдалечени, за да пров?

AuyKoo PS5 Stand with Dual Controller Charging Station and Cooling Fan for Playstation 5, Мултифункционален Държач Поставка за

BGN 20.49
Продукти

【Мултифункционална поставка за съхранение на PS5】 Универсална поставка за Play Station 5, който е снабден с конзола вентилатор, 15 слота за карта отстрани на скобата за съхранение на 15-на отделни игри на дискове, 2 зарядни станции за контролери PS5, полици за съхранение за окачване на слушалки, 2 led индикатора, 2 USB-A изходни портове 1 изходен порт Type-C, универсален за вашите аксесоари PS5. 【Конзола фен】 Вертикална поставка има два конзолни фен PS5 с висока скорост и ниско ниво на шум, той може да охлажда конзола и да удължи живота на конзолата PS5. 【Зарядно устройство за контролер PS5】 Поставка за съхранение на Digital Edition е оборудвана с две честота станции PS5 controller и 4 сменяеми адаптери USB-C. За висока скорост на зареждане трябва да се използва източник на захранване 5, с ток по-2А; пълно зареждане на двата контролера PS5 за 2-4 часа; с led индикатор за червената светлина показва упражнения, синя светлина означава, че зареждането на приключи. 【Съхранение】 Поставка PS5 побира 15 игри на диск, така че вашите виртуални дискове добре подредена и лесно да ги намерите.Той спестява много място за организиране на конзолата PS5, игри на дискове и контролери, както и много лесна за настройка и използване.Това спестява дисково пространство, така че всичко може безопасно да се използва в изправено положение. 【Допълнителен порт за зареждане】 3 допълнителни порта USB-hub (1 изходен порт Type-C, след затваряне на конзолата можете да използвате порт C-type за свързване към други източници на захранване, 2 почивни дни USB порта-A, които ви позволяват да зареждате и трансфер на данни за други устройства), моля, обърнете внимание, че в комплекта не са включени конзола и контролер.Универсална поставка за Play Station 5, който е снабден с конзола охлаждащ вентилатор, 15 слота за карти за съхранение слот та 15шт, 2 честота доками за контролер PS5 Dual Sense, стеллажом за съхранение за окачване на слушалки, докинг станция за медийни дистанционно, верситлом за поставяне на аксесоари PS5.

R

Добавки за продукти