.

.

Възглавница вафли място на въздуха раздувная прави на всяко място, удобно, уникални регулируеми възглавници & easy инфлацията, за да се движат, облекчаване на болки т?

Възглавница вафли място на въздуха раздувная прави на всяко място, удобно, уникални регулируеми възглавници & easy инфлацията,

BGN 6.39
Продукти

Премиум плат - Селективни висококачествена PVC материя, удобна и дишаща, износоустойчива.Дишащи и удобни за лятото, той не е лесно изпотяване, и той не е лесно да се втвърдява през зимата.Порест конструкция - Моля высокотемпературное термальное обжатие и множествена дизайн за нулиране, за да разсее налягане на тялото на място и да се ускори развитието на драгировать на въздуха.Добра херметичност - Прозрачен отвор ПВК въздух-попълване и чанта въздухът е започната от приемат технология топлината на запечатване.След много тестове под натиск, стягане остава силна.Широко приложение - Нашата надуваема възглавница може да се използва по време на шофиране, в самолета или влака, в инвалидна количка, в леглото, в кухнята или масата за вечеря, а също така за компютърни бюрото в дома или офиса.Лесно се надува - оборудван със специални помпа,лесен за употреба.Фин шев не пропуска бримки, а краката са в ред и не е толкова лесно се случва.Препоръчва се увеличат с 80%, повърхностни гънки изчезнат, а леко надавливание ръце ще има очевидна твърдост.Тази възглавница на седалката здрава, лека, мека и удобна за употреба.Конструкция дупки позволява на въздуха да циркулира и капка натиск отдолу или отзад.Той надуваем, това ще бъде по-удобен за използване и съхранение.Подходящ за използване в или стол или на повърхността за сядане.Състояние : 100% чисто нова.Вид на продукта : Възглавница на седалката.Материал : PVC.Цвят : син.Размер : приблизително : 45 * 45 см / 17,7 * 17,7 инча.Съхранение : да се Съхранява в чистота и хладно и сухо място.Тегло на опаковката : прибл. 160гр. 1. Може да се надува на помпа или по други начини. 2. Поставете изход въздушна помпа в надувное дупка на седалката. 3. Затегнете газов форсунку след надувания в случай на изтичане. 1. Моля, почистете неутрален почистващ препарат и го оставете да изсъхне по естествен път. 2. Моля, контролирайте подходящо налягане при надувании с помощта на в помпата. 1. Изработен от висококачествен PVC материал, който е издръжлив и лесен за носене. 2. Дупки на възглавницата на седалката позволяват на въздуха да циркулира, осигуряват по-комфортно и сухо усещане и предотвратяване на рани от залежаване. 3. Ергономичен дизайн на формата може да се разпределя равномерно тежестта и ще ви помогне да се натиска с вашия дъно или на гърба. 4. Той надуваем, това ще бъде по-удобен за използване и съхранение. 5. Може да се подаде в съда на някой стол или на повърхността за сядане.Подходящи за неподвижен, прикован към леглото пациенти, шофьори или продължително, седнали хора.

R

Добавки за продукти