.

.

Клип в Косата Разширения, hotbanana Balayage Шоколадово-Кафяво до Карамел Блондинка Клип в Косата Разширения на Реални Човешки Косата прави Косата Реми Клип в Косата Разши?

Клип в Косата Разширения, hotbanana Balayage Шоколадово-Кафяво до Карамел Блондинка Клип в Косата Разширения на Реални Човешки

BGN 77.10
Продукти

【WORTH EVERY PENNY & Salon level】-Реми human hair extensions as it комбс and styles лесно without tanling or melting.Нашият клип за удължаване на косата гъста, мека и добре се съчетава с много текстури на косата.Нашите щипки за удължаване на косата може да продължи 2-3 месеца при добри грижи. 【За ЦВЯТ】 - Омбре Тъмно-кафяв цвят замира до светло-кафяви на цвят.Нашите клипове за натрупване могат да бъдат боядисани в съответствие с цвета, могат да бъдат завиты до красива прическа.Може много леко да се различават от представените цветове, за осветление, монитори и настройки.Можете да изберете косата си в съответствие с изображение на дисплея, като се има предвид вашия собствен цвят корен на косата. 【СПЕЦИФИКАЦИЯ РАЗШИРЕНИЯ КЛИП】 7pcs, 120g (със скоба). 1 компл.косата за гъста коса, 2 компл. за тънка коса.Скоба от неръждаема стомана никога не ръждясва и лесен за почистване.Шнола за коса е покрита със слой от мека гума, която може да защити кожата на главата от механични повреди.В клипа се използва цвят, най-близък до цвета на косата.Никой не може да разбере твоя тайна!. 【БЪРЗА ДОСТАВКА И любезно приличат на】 prime shipping service и се насладете на prime customer обслужване.Експресна доставка : 2 дни на пристигане, обикновена доставка : 3-4 дни на пристигането си.Ако имате някакви проблеми с получаването на продукта , моля, свържете се с нас чрез послепродажную карта. 【Най-ДОБРАТА ПОСЛЕПРОДАЖНАЯ ГАРАНЦИЯ】-Нашите брошури за изграждане на коса включват въвеждането на гаранционно обслужване, почистване и поддръжка на продукта, въвеждане на продукта и решения на различни проблеми.Но независимо от това, намира ли се с някакви проблеми, моля, свържете се с нас, нашият екип следпродажбено обслужване ще ви даде задоволително решение.

R

Добавки за продукти