.

.

DearHouse 22 бр. Опаковане. Коледни Блестящи Плодове Стъбла,16,5 на Изкуствени Коледни Пръчици за Фестивала Празнични Занаяти и Декорация на Дома ... (Розов)

DearHouse 22 бр. Опаковане. Коледни Блестящи Плодове Стъбла,16,5 на Изкуствени Коледни Пръчици за Фестивала Празнични Занаяти

BGN 17.59
Продукти

????????❉22 бр Изкуствени розови коледни ягодоплодни стъбла за занаятчийски продукти, празник, дома, партита, сватбени Украси, и дължина прибл. 15 инча. ????????❉Идеалният декор на коледната елха, изкуствени червени плодове са идеални за украса на коледната елха, увеличаване на коледна атмосфера. ????????❉Подходящ за офис, предмети от бита, на масата,модна къща,изложбена зала, хотел, бар, кафене.Декор на червени горски плодове може да се използва като реквизит за снимки или декор за фотосесия. ????????❉Изкуствени плодове са изработени от висококачествена коприна ,железен тел, пенопластового топчета; Тези червени плодове остролиста ярки и красиви.Червени плодове декорации от стоманена тел двойка за " направи си САМ Коледна зрънце венец, да си занаятчийски работа, не е за деца под 3 години. ????????❉Кръгли плодове от стиропор натопи и покрити с блестящ лак и червен цвят,изглеждат като истински плодове остролиста, тел фини дебелината на предпазителя може да се навива около чанти за лечение, декориране на карти, или се прилагат за ръчно изработени и занаяти САМ, сватбената благоволението, изкуствени цветя, украса за партита.

R

Добавки за продукти