.

.

Gaeirt Безжичен Високоговорител, 4 Режим на Възпроизвеждане Безжичен БТ Високоговорител Led Светлина за Дома, за училището(черен)

Gaeirt Безжичен Високоговорител, 4 Режим на Възпроизвеждане Безжичен БТ Високоговорител Led Светлина за Дома, за училището(черен)

BGN 28.55
Продукти

【Вграден микрофон】С 2 мощни тонколони можете да чуете прекрасна музика, дори и в шумна среда.Малък корпус динамика осигурява по-голямо удобство. 【Цветна дихателна лампа】Безжичен високоговорител с цветна дихателната лампа, дихателен светлина може да бъде изключен или включен в зависимост от вашите предпочитания.Гама цветове по избор, цвят и функция изключителни, които карат сърцето ти да се влюби в него. 【Гаранция за обслужване на】Ние се ангажираме да ви предоставим продукт с най-високо качество и най-добрият на клиентския опит, можете да бъдете сигурни за закупуване.Ако имате някакви въпроси за този продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви помогне да решите проблема си. 【Без забавяне】Този говорител е оборудван с микрофон, който прави звука на повикване по същия ясен и ярък, като музика, интелектуален шумопотискане и без забавяне. 【4 режим на възпроизвеждане】4 режим на възпроизвеждане, за да отговарят на вашите ежедневни нужди при свързване и възпроизвеждане, наслаждавайте се на музика по всяко време и на всяко място без ограничения.Функция : 1. Този говорител е оборудван с микрофон, който прави звука на разговора по същия ясен и ярък, като музика, интелектуален шумопотискане и липсата на забавяне.2. Благодарение на 2 мощни колонки можете да чуете прекрасна музика, дори и в шума на открито.3.4 режим на възпроизвеждане, за да отговарят на вашите ежедневни нужди при свързване и възпроизвеждане, наслаждавайте се на музика по всяко време и на всяко място без ограничения.4. С цветна дихателната лампа дихателен светлина може да изключите или включите в зависимост от вашите предпочитания.5. Гама цветове по избор, цвят и функция изключителни, които карат сърцето ти да се влюби в него.Как да използвате : Мобилна връзка : 1. Включване на мобилен БТ и да влезете в режим на търсене БТ;2. Натиснете ключа на БТ за сканиране на устройства 3. Намерете говорител M4 БТ, натиснете, за да отговарят : 4. Въведете кода при сравняване на БТ версия 2.1 или по-малко : 0000;5. След приключване на съвпадение той пита "БТ connection successful", говорител може да слушате музика по това време; превключвател БТ сканира устройство; ако версията BT 2.1 по-долу, въведете кода 0000 за съответствие; след приключване на съвпадение той пита "БТ connection successful" и говорител може да слушате музика.Спецификация : Тип елемент : дизайн на робота Speaker Material : AbsБатарея Тип : литиева батерия (идва с вградена батерия)Модел на батерията : 18650Батарея Капацитет : 2500 Мачсветка : Красочныйпакет Списък : 1 x Robot Design S.

R

Добавки за продукти