.

.

Светлината от Обектива на Камерата на Телефона, Светлината на Обектива Телефон Широкоъгълен Вградена Батерия Еластична Скоба за Бижута Снимки за Присаждане на Уд?

Светлината от Обектива на Камерата на Телефона, Светлината на Обектива Телефон Широкоъгълен Вградена Батерия Еластична Скоба за

BGN 62.80
Продукти

Широкоъгълен + макро обектив + допълнителна светлина, един прекрасен аксесоар за добавяне на светлина.Може да се използва за присаждане на мигли, снимки, бижута, фотография и външно наблюдение и т.н. Има 3 настройка на яркостта на 100 mah вградена батерия, дълъг живот и дълголетие.Подходящ за всички видове смартфони, мультисцена достъпен, практичен и лесен за използване.Еластична скоба, стабилен и не е лесен за това да падне, цветна температура 5000k‑7000k.Функция : 1. Широкоъгълен + макро обектив + допълнителна светлина, един прекрасен аксесоар за добавяне на светлина.2. Еластичната струбцина, стабилизиран и не е лесна за това да падне, цветна температура 5000k‑7000k.3. Подходящ за всички видове смартфони, мультисцена достъпен, практичен и лесен за използване.4. Има 3 настройка на яркостта на 100 mah вградена батерия, дълъг живот и дълголетие.5. Може да се използва за присаждане на мигли, снимки, бижута, снимки и външно наблюдение и т.н. Спецификация : Вид на продукта : обектив за камерата на телефона Материал на светлината : ABS Батерия : вградена литиева батерия 100m Ah Luminance : Бяла светлина 5000 K-7000 K, 3 вида яркостта може да се регулира Широк ъгъл на видимост : 0.63 x Applicable Сцена : Красотата на мигли, грим, снимки, бижута снимки, открит наблюдение снимки и т.н. кръст Бод Пакет Списък : 1 х телефон обектива на камерата светлина 1 х USB кабел 1 × кърпичка за почистване .

R

Добавки за продукти