.

.

MorNon Модерна Тапицирана Пейка За Краката е От Изкуствена Кожа на Норка Правоъгълна Пейка с Метални Крака Тоалетка Седалката Мека Мебел за Дома, за Спалнята, влезе в ?

MorNon Модерна Тапицирана Пейка За Краката е От Изкуствена Кожа на Норка Правоъгълна Пейка с Метални Крака Тоалетка Седалката

BGN 23.99
Продукти

Планът започва да тече от датата на закупуване.Повреждане на продукта, причинени от злополуки, петна, прекъсвания и почивки на покрити от първия ден.Счупване и повреди на продукта са покрити от гаранцията на производителя.Няма допълнителни разходи за ремонт - всички подробности, работна сила и доставка са включени в цената.Прост процес на подаване на искове - подайте иск по всяко време 24/7 чрез мобилно приложение, онлайн или по телефона.Правила по всяко време, пълно връщане на парите в рамките на първите 30 дни.Можете да прехвърляте с подаръци. [КРАСИВ ДИЗАЙН] : Нашите меки кожени седалки супер меки!Поставете краката си на възглавница от изкуствена кожа и потопете се в чисто спокойствие и комфорт. [РАЗМЕР] : 19"L x 13"W x 17"H. Тази кожа табуретка - идеален акцент за всяко пространство.Насладете се на тази тапицирана пейка за краката във вашата всекидневна, спалня, детска стая или коридора. [ШИРОКОТО ИЗПОЛЗВАНЕ на] : Компактен правоъгълна поставка за краката може лесно да се премине от стъпенките към седалката, на идеалното туалетному стол.Той е много подходящ за настаняване в малко пространство.Можете да увеличите броя на местата, когато има гости. [ЛЕСЕН МОНТАЖ] : Седалка много лесно да се съберат , просто вверните метални крака шипове във всеки ъгъл на пейката, и можете да започнете да го използвате. [БЕЛЕЖКИ] : Моля, използвайте мек сапун и чиста мека кърпа за почистване на своята практика на седалката само на видими петна и петна.Метални крачета игли могат да бъдат почистени чиста влажна кърпа.Компактен правоъгълна поставка за краката, лесно преминава от стъпенките на седалката - идеалното туалетному стол.Той е много подходящ за настаняване в малко пространство.Можете да увеличите броя на местата, когато има гости.Седалката е много лесно да се съберат , просто завийте метални крака - шипове във всеки ъгъл на пейката, и можете да започнете да го използвате.Пратката включва : .

R

Добавки за продукти