.

.

Ангел Стъклен Купол Цвете на Кутията: Прозрачно Стъкло дамска шапка клош Bell Jar Витрина Ангел Тенис на Централен Купол Стъклена Статуетка на Ангел за Жени на Свети В?

Ангел Стъклен Купол Цвете на Кутията: Прозрачно Стъкло дамска шапка клош Bell Jar Витрина Ангел Тенис на Централен Купол Стъклена

BGN 38.51
Продукти

чудесен начин да се покаже, да се докаже и защита на вашите вещи.Преносим и лек, лесно и удобно да се заемат и да използвате на улицата.Поставете продукта на всяко бижу, което искате да защитите, в съответствие с вашите нужди.Направен от стъкло, този купол нежна и красива, за да направите свои собствени изделия.Идеален за показване на декор за печене, вечно цвете, компактни елементи и много други.Описание елегантна стъклена кутията е идеална за демонстрация на вашите ценни предмети с колекционерска стойност.С дизайн на ангела на върха на купола-елегантен начин да покажете вашите ценни предмети с колекционерска стойност, както и да бъде красива, нещо само по себе си.Характеристики - Цвят : прозрачен цвят - Материал : стъкло, Размер : 11. 50 X9. 50 X9. 50cm 4. 52 X3. 73 X3. 73inch - Произведен от стъкло, този купол нежна и красива, за да направите свои собствени плавателни съдове.- Поставете продукта на всяко бижу, което искате да защитите, в съответствие с вашите нужди.- Преносим и лек, лесно и удобно да се заемат и да използвате на улицата.- Идеален за показване на декор за печене, вечно цвете, компактни елементи и много други.Пакетът включва 1 x Основа 1 x Стъклен капак.

R

Добавки за продукти