.

.

Microwear Watch Band,20 мм и 22 мм Преносим Метален Мрежест Каишка От Неръждаема Стомана,Быстросъемный Каишка За Часовник,Метален Болт, Умни Часовници и Гривни за Мъже, Жени.

Microwear Watch Band,20 мм и 22 мм Преносим Метален Мрежест Каишка От Неръждаема Стомана,Быстросъемный Каишка За Часовник,Метален

BGN 9.59
Продукти

⌚Материал : Този мрежест гривна е изработена от висококачествена полирана неръждаема стомана 304.Той е устойчив на корозия, лека, водоустойчива и дишаща.Това го прави мек и удобен в чорап.Той може да се използва в продължение на дълго време и е лесен за настройка и регулиране. ⌚Ширина на часа : за Да се гарантира нормалното използване и най-добрият опит на покупката,моля проверете внимателно ширина на перваза на вашите часа, преди да купите.Този размер (20 mm 22мм) е съвместим с традиционните часове или умен часовник. ⌚Оттеглянето и замяната на : Каишка е много лесен за монтаж,безопасна сгъваема закопчалка позволява лесно да се оттегли и затвори часовник,който в същото време осигурява безопасността на вашите часа.Добър компаньон за вашата работа и живот. ⌚Оттеглянето и замяната на : Каишка е много лесен за монтаж,безопасна сгъваема закопчалка позволява лесно да се оттегли и затвори часовник,който в същото време осигурява безопасността на вашите часа.Добър компаньон за вашата работа и живот. ⌚Гаранция : гаранция за качество от 1 година,ако имате някакви проблеми с покупката и използването,моля, свържете се с нас навреме!.

R

Добавки за продукти