.

.

16шт Мебелни Подложки,Woogim Мебелни Крака се Плъзгат Плъзгачи Дървени подови Протектори за Крака на Стола Нескользящие Мебелни Дръжки,Кафе (32 мм)

16шт Мебелни Подложки,Woogim Мебелни Крака се Плъзгат Плъзгачи Дървени подови Протектори за Крака на Стола Нескользящие Мебелни

BGN 10.39
Продукти

【МАТЕРИАЛ】Тази мебели, подови облицовки са изработени от пластмаса и каучук, нови и модерни. 【МАТЕРИАЛ】Тази мебели, подови облицовки са изработени от пластмаса и каучук, нови и модерни. 【ФУНКЦИЯ】Пластмасови мебелни уплътнения за защита на дървени подови настилки от повреди и драскотини.Ще продължи по-дълго, отколкото приклеенные подложки. 【ЗАЩИТА ПОЛ】Мебели плъзгащи отлични за тежки столове, за да се избегне шума от движещи се по пода.Те също така добре се плъзгат по деревянному пода, без да оставя драскотини. 【ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ】на Тази мебел се плъзга плъзгачи идеален за цялото дървени мебели – столове, диван, маса, диван, трапезария столове и така нататък.Предназначени за защита на пола. 【PACAKGE】16 бр. мебели плъзгачи и 18 винтове.

R

Добавки за продукти