.

.

HXR 30 Окото Вратовръзки, Чорапи, Бельо Разделител тоалетна Организатор Кутия За Съхранение с Капак Кутия Организаторите (Цвят : C)

HXR 30 Окото Вратовръзки, Чорапи, Бельо Разделител тоалетна Организатор Кутия За Съхранение с Капак Кутия Организаторите (Цвят

BGN 39.65
Продукти

- Лесен и практичен дизайн, както и лекота на използване. - Дизайн на разделител на окото : дръжте ги е чист и подреден, за да ви е по-лесно да намерите това, което искате, и да спести много от времето. - Изработен е от полиестер и полипропилен дъски, здрав и може да се използва в продължение на дълго време. - Идеален за съхранение и организация на бельо, чорапи, вратовръзки, ръкавици, кърпи и т.н., - С дизайн на капака.Наименование на продукта : Кутия за храненияматериал : полиестер + PP Plate Features : 30 мрежи, здрав, с капак, удобен за использованииразмер : 43 см x 29 см x 13 см/16,93" x 11,42" х 5,12" (прибл.)Забележки : поради разлика в осветлението и конфигуриране на екрана цветът на продукта може да се различават малко от снимките.Моля, позволете една малка разлика в размера се дължи на различни ръчни измервания.Пакетът включва : 1 x Кутия за съхранение(не са включени други)2 x ПП чиния.

R

Добавки за продукти