.

.

Таблеточный Нож, Таблеточный Нож Компактна Преносима Фирма Без мирис за активна почивка за домашно пътуване(син прозрачен)

Таблеточный Нож, Таблеточный Нож Компактна Преносима Фирма Без мирис за активна почивка за домашно пътуване(син прозрачен)

BGN 73.12
Продукти

Лесно рязане : с помощта на уникален V-образен дизайн на слота за карти, здраво се дръжте всеки размер на таблетки, осигурете удобен и прецизно рязане.Лесно съхранение : Разумна планировка и структура, индивидуален дизайн, удобно за съхранение на таблетки, внимателно и практично.Преносим : лек и малък по размер, не заема много място, лесно се съхранява и да се пренася, идеално за пътуване.Функция : Нарежете на таблетката на половина гладко, с две функции за рязане на таблет и съхранение, отговарящи на вашите различни нужди.Добър материал : Таблеточный газа е изработен от висококачествен материал, не е отровен, няма мирис и экологичен, издръжлив и траен, издръжлив.Функция : 1. Добър материал : Таблеточный газа е изработен от висококачествен материал, не е отровен, няма мирис и экологичен, издръжлив и траен, издръжлив.2. Лесно рязане : с помощта на уникален V-образен дизайн на слота за карти, здраво се дръжте всеки размер на таблетки, осигурете удобен и прецизно рязане.3. Функция : Нарежете хапчето на половина гладко, с две функции за рязане на хапчета и съхранение отговарят на вашите различни нужди.4. Лесно съхранение : на Разумен план и структура, индивидуален дизайн, удобно за съхранение на таблетки, удобен и практичен.5. Преносим : лек и малък по размер, не заема много място, лесно да се съхранява и да носи със себе си, е идеален за пътуване.Спецификация : Тип елемент : Пилюлька Материал : Пластикфункция : Нарежете хапчета Характеристики : Удобен за носене, лесен за използване, лесно се режат, не заема много място на Списъка с пакети : 1 x Пилюлька нож.

R

Добавки за продукти