.

.

Големият Размер на Стикерите Към Стената Перо Стикер за Стена, Предотвратяване на Епидемия Събития Стикер за Стена и Кухня Любов Стикер за Стена за Декорация на Ст?

Големият Размер на Стикерите Към Стената Перо Стикер за Стена, Предотвратяване на Епидемия Събития Стикер за Стена и Кухня Любов

BGN 5.59
Продукти

❤ Пакетът включва : Вие ще получите голям стикер на стената, състояща се от множество малки стикери, Стиль1 : Пеперуда стикер на стената, Стиль2 : предотвратяване на епидемия Събитие стикер на стената, Стил 3 : Перо стикер на стената Стил 4 : Кухня любов стикер на стената.Можете да изберете любимите си стикер на стената в зависимост от вашите предпочитания. ❤ Премия Материал : все още загрижени за това, за да намерите идеалния висококачествени стикери за стена?Нашите стенни стикери са изработени от висококачествен PVC, силна, трайна, екологично чисти, леки, без мирис, водоустойчиви, не е лесно изчезват и лесно са залепени, че може да ви осигури поддръжка в продължение на дълго време. ❤ Без остатък : Нашите стикери за стена използват висококачествени лепила, който лесно се залепят и да се премахне, без да се замърсява стената.Можете да изтриете и да се премести в някое сухо място, без да оставят лепкави следи или повреди, които могат добре да защитава вашите стени. ❤ Водоустойчив и траен : Стикер за стена, изработен от PVC материал, притежава отлична водонепроницаемостью и анти-выцветающей способност, и все още може да поддържа първоначалната си красота под потапяне във вода и излагане на слънце. ❤ широко приложение : Изящни стенни стикери се използват за вдъхновяващи декорации на повечето твърди и гладки повърхности, като стени, керамика, стъкло, огледала, врати, мебели, метали, прозорци и т.н., Подходящ за класни стаи, игрални зали, трапезарии, спални, детски стаи и дневни и т.н.

R

Добавки за продукти