.

.

Върховете на Ноктите За Акрилни Нокти - 500шт Прозрачни Върховете на Ноктите, Половината от Покрива на Френски Върха на Нокътя, 10 Размери Акрилни Изкуствени Фалшиви ?

Върховете на Ноктите За Акрилни Нокти - 500шт Прозрачни Върховете на Ноктите, Половината от Покрива на Френски Върха на Нокътя,

BGN 4.79
Продукти

【Висококачествени накрайници за нокти】Френски накрайници за нокти, изработена от качествена ABS-материал, лек, издръжлив, дишащи, нетоксичен, без мирис, по-здрави за вашите нокти, с продължителност не по-малко от 1-3 седмици. 【Дизайн половин капачка】Тези фалшиви нокти са проектирани с форма на половин капак, на умерена дължина и дебелина, лесно се отрязват и подпиливаются дължина и форма, която ви харесва. 【10 размери】Тези акрилни накрайници за нокти са 10 различни размери, pr-номерирани 0-9, лесно са маркирани и се проследяват. 【Широко приложение】Тези на върховете на ноктите са напълно подходящи за интериора на нокти Diy Home Art Nails, сватби, абитуриентски вечери, срещи, Хелоуин, Коледа и други празници, както и изборът на подаръци за семейството и приятелите. 【Лекота на работа】Върховете на ноктите лесно да изрежете, оцветите и да, хубаво е да се запази цвета си, без разделение или на групи, и това ще бъде по-естествено с някаква цветна декорация.Можете да се боядисват и се прилага гел, акрил или стеклопластиковые декорации за нокти, като върховете на вашите очарователни и стилни.Чудесен подарък за близки и приятели, за всякакви поводи, като Коледа, рожден ден, годишнина, абитуриентски, сватба, Хелоуин, парти, костюм, бал, парти, срещи и т.н. чудесен подарък за приятелите и за себе си.

R

Добавки за продукти