.

.

DUUDO Solar Garden Stake Светлини, Upgraded Solar Powered Flower Lights with 3 Снежана Flowers & Butterfly, 7-Color Changing LED Светлини Solar for Outdoor Patio, в задния Двор Decorations, Garden (Red, 1 Пакет)

DUUDO Solar Garden Stake Светлини, Upgraded Solar Powered Flower Lights with 3 Снежана Flowers & Butterfly, 7-Color Changing LED

BGN 13.59
Продукти

1.【На усъвършенстване на структурата на Цветя, лилии с пеперуда】- Изработен от ръчно тъкан, по-големи фалшиви цветя, лилии с пеперуда подобряване на качеството и външния вид на настоящето.Както стъблата, така и листата подперты желязна тел, който им придава сверхгибкость и дълголетие.Можете да огънете стъбла и листа от слънчеви цветя в различни цветове и стил, и цветни светлини ще останат във форма дори и след хиляди пъти на огъване.Цветя и листа, които не са лесно ще выцветать дори след излагане на слънце;. 2.【По-широк слънчев панел водоустойчива IP65 и тежкотоварни ABS я правят подходяща за употреба на открито.Той може ефективно да изолира вода и мъгла.Подходящ за употреба на открито, без да се притеснявате за дъжд, сняг, студ или мокър сняг;. 3.【Лесен за инсталиране Оборудван с акумулаторна батерия 600m Ah, този слънчева светлина градина може да светне за 8-10 часа с 6-8 часовник нареждани в рамките на деня.Няма нужда потревожиться за лентата със слънчева светлина автоматично се обръщат напред на тъмно или през нощта и да се превърне в дневна или ярка зона;. 4.【7 промяна на цвета и за декорации】 Униформа подови светлина лилии с пеперуда иллюстрировали 7 цвята променя автоматично, направили тези подови светлина градина са в състояние да бъдат лесни, за да украсят и добавете прекрасна светят към градината, дърветата, цветята, алеята, ограда, неблагодарна, двор, задния двор, на пешеходна пътека и т.н., перфектна като слънчева светлина път и светлина на земята. 5.【ГАРАНЦИЯ за ВРЪЩАНЕ на ПАРИТЕ】-най-Добрата гаранция е 2. Дръжте слънчев панел чисти, редовно триене влажна кърпа;3. Слънчев диск, автоматично се включва в нощта с помощта на вградения сензор за осветеност.Този сензор може да не работи, ако лампите са разположени на място, където ярка светлина пада върху устройството в тъмното, например,от друго външно осветително тяло.

R

Добавки за продукти