.

.

3 Барел Маша Пръчка, Електрически Температурен Маша За оформяне на Косата Инструмент За Битови Коса Маша Вэйвер маша Пръчки на Коса-Къдрене-Столове за Фризьорски с?

3 Барел Маша Пръчка, Електрически Температурен Маша За оформяне на Косата Инструмент За Битови Коса Маша Вэйвер маша Пръчки на

BGN 18.39
Продукти

Подходящ за : Подходящ за всички прически, нагревательная керамика произвежда отрицателно заредени йони, създаване на меки и лъскави вълниста прическа без резба.Плойка може да ви помогне да си завивку на коса в домашни условия е лесно и безопасно, е подходящ също и за фризьорски салон, фризьорски салон, салон и т.н. Бързо загряване : Бързо загряване, само на 30 секунди, от 0 до 210°C (410°F) 180°C (320°F) е подходящ за хора с по-мека коса, както 210°C (410°F) е подходящ за хора с по-твърда коса.Идеален инструмент : е Необходим за живот, идеален за срещи, партита, сватби, винаги показва уникални прически в зависимост от различните случаи.Температурата може да бъде лесно да се адаптират в съответствие с типа на вашата коса и подстригване за създаване на красиви вълнообразни прически.Трайност : Плойка е изработена от специална керамични глазури и екологично чисти сплав.Нанотехнологичная обработка на повърхността няма да навреди на косата и ще направи косата по-здрава и естествени, притежателят на снабден с неръждаема стомана и по-трайни.Характеристики : въртяща се на 360°сгъсти захранващия кабел предотвратява заплитане, удобна работа, нескользящая текстурная дръжка, осигуряваща безопасно улавяне, изолиран на върха на кофи за допълнителна сигурност.Опростяване на етапите на експлоатация и намаляване на времето за използване.Приема, че "S"-образна конструкция като цяло, на дръжката е проектирана с криви и неравности, а повърхността е матирана, като се вземат под внимание усещане и нескользящую функция.Функция : 1. Бързо нагряване, само на 30 секунди, от 0 до 210°C (410°F) 180°C (320°F) е подходящ за хора с по-мека коса, както 210°C (410°F) е подходящ за хора с по-твърда коса.2. Температурата може да бъде лесно да се адаптират в съответствие с типа на вашата коса и довършителни работи за създаване на красиви вълнообразни прически.3. Подходящ за всички стилове коса, нагревательная керамика произвежда отрицателно заредени йони, производство на мека и лъскава вълниста прическа без резба.4. Плойка е изработена от специална керамична глазура.Нано-технологията на повърхностното покритие не боли, космите и ще направи косата по-здрава и естествени, притежателят на снабден с неръждаема стомана и по-трайни.5. Необходимо за живот, идеален за срещи, партита, сватби, винаги показва уникални прически в зависимост от различните случаи.6. 360°въртящ се сгъсти захранващия кабел предотвратява заплитане, удобна работа, нескользящая текстурная дръжка, осигуряваща безопасно улавяне, изолиран на върха на кофи за допълнителна сигурност.Спецификация : Състояние : 100% Чисто new Item Тип : Плойка Wand Material : Екологично чист Alloy Color : Gold Power : 70-130 Вт22 мм : прибл. 33,5 х 8,2 см/13,2 х 3.2 инча 28 мм : прибл. 33,5 х 10,5 см/13,2 x 4,1 инча 32 мм : прибл. 33, 5x12 cm/13, 2x4, 7 Температура : 180-210℃ (на две нива за регулиране на температурата)Приложими косата : мокри и сухи Списък на пакетите : 1 x маша Wand1 x Инструкция.

R

Добавки за продукти