.

.

Комплект Маша, Zealite Луксозен 4 в 1 Комплект Маша за Коса със Сменяеми Керамични група за коса и Безплатен Термостойкой Ръкавица (черен)

Комплект Маша, Zealite Луксозен 4 в 1 Комплект Маша за Коса със Сменяеми Керамични група за коса и Безплатен Термостойкой Ръкавица

BGN 23.99
Продукти

★Защо ви е нужен стоката : 4 в 1 маша Сменяеми маша Комплект предлага 4 различни керамични бъчви с различни форми и размери, за да се осигури максимална гъвкавост за вашия стил на вълна за по-естествен вид.От плажни вълни до тугих къдрици и всичко, което между тях,насладете се на безкрайни възможности за подреждане на дома, а не във фризьорски салон, спестете вашите пари и ценно време. ★ПРОФЕСИОНАЛНА ТУРМАЛИНОВАЯ КЕРАМИЧНА ТЕХНОЛОГИЯ : Керамични турмалиновая технология гарантира, че косата ще стане по-здрави и гладки и лъскави къдрици продължават през целия ден.Турмалин излъчва отрицателни йони, които противодействат на положителен йонам, членове на суха или изтощена коса, помага запечата влагата в косата и намаляване на къдрици. ★ЛЕСЕН И БЕЗОПАСЕН ЗА ПОЛЗВАНЕ : Това означава, че уредът работи, когато led светлината е включена. 360 градуса завъртане панта с 2,5 метра(8 фута) захранващ кабел(международен стандартен линия на жило), за да се предотврати намотку, лесен за използване, безопасен за работа. ★РЪКОВОДСТВО ЗА настройка на ТЕМПЕРАТУРА : Температурата варира от 150℃(302℉) до 210℃(410℉) чрез натискане на бутон "1" до бутона "2".По-висока температура се отнася до гъста и твърда коса, а по-ниска - към по-тънък и по-лек. ★ЧЕ вие ПОЛУЧАВАТЕ : Штепсельная вилица САЩ, двойно напрежение (100~240 v), термостойкая ръкавица ще се предлагат безплатно, за да защитите ръката си при завитке на косата; Мулти-маши пръчка носи трехмесячную замени, гаранция за една година.

R

Добавки за продукти