.

.

EMMA Beauty Active Лак За нокти, Устойчив Цвят за нокти, 12+ Безплатна формула, Веган и без насилие, Алоха Ое, 0,5 течни унции.

EMMA Beauty Active Лак За нокти, Устойчив Цвят за нокти, 12+ Безплатна формула, Веган и без насилие, Алоха Ое, 0,5 течни

BGN 4.80
Продукти

Бърза Суха формула.Износване и блясък трае до една седмица. 12+ Безплатна формула.Сертифициран ПЕТА, без насилие и вегетариански. 5 грама.EMMA V. S. N. P. означава много Специален Лак за нокти.EMMA-първият в света лак за нокти fast fashion, който всеки месец е съвсем нови колекции.В допълнение към модерен, съвременен цветове лак за нокти, които се съчетават с всеки изминал дрехи почивка, лакове за нокти ЕММА не съдържат насилие и са безопасни за използване.Лакове за нокти EMMA V. S. N. P. не съдържат 12+ и не съдържат толуол, дибутилфталата (DBP), формалдехид, формальдегидной смола, камфора, TPHP, ксилен, этилтозиламида, MEHQ/HQ, метилизотиазолинона, парабени, съставки от животински произход и глутен.Бъдете сигурни, ЕМА-най-сигурният лак за нокти, който можете да си купите и използвате.ЕМА V. S. N. P. е не само 12+ безплатно и е сертифициран от PETA, но и има нова хранителна формула, която осигурява още по-голямо предимство за нокътната плочка и кожичките.Подхранваща формула EMMA V. S. N. P. Включва : Ретинол (витамин А) – използва се, за да го овлажнители и подмладяващите си свойства, витамин е предпазва и хидратира ноктите и кожичките.Биотин (витамин В7) - Чупливи нокти (бичен, счупвания или пукнатини), смята се, засяга около 20% от населението.Изследвания показват, че биотина подобрява дебелината на ноктите и ги намалява разграждането.Токоферол (витамин E) - Предотвратява появата на синдром на жълтите нокти, който предизвиква лющене, напукване и пожълтяване на ноктите.Токоферол също овлажнява и предпазва от напукване на епидермиса и сухота на кожата около ноктите вила.Кератин (протеин) - Играе важна роля за здравето на ноктите.Кератин и предпазва ноктите от увреждане, което ги прави по-силни и еластични, като към натуральному протеина кератин, от който са направени ноктите.

R

Добавки за продукти