.

.

Paint by Numbers for Adults САМ маслени Бои Kit for Kids Начинаещи Landscape Pre-Printed Платно Gifts Family Living Room, Bedroom Decoration(16X20inch-Frame With)

Paint by Numbers for Adults САМ маслени Бои Kit for Kids Начинаещи Landscape Pre-Printed Платно Gifts Family Living Room, Bedroom

BGN 28.16
Продукти

❥Готов размери : 16x20 см(40x50 см рамка). ❥КАК да НАПРАВИТЕ ТОВА : Изберете броя на платно и контраст със същото число в саксия с боя, изберете четка и раскрасьте всички области на този цвят номер на платно.Почистете с четка и се повтаря с друг номер. ❥ПОДОБРЯВАНЕ на ОТНОШЕНИЯТА : Искате ли да се подобри връзката между своите деца, любовници или приятели, които правят нещо заедно?Комплекти Paint by numbers-добър избор за семейна почивка.Ако нарисуете картина заедно с тях, ще можете да се раздели удоволствие от рисуване с любимия човек и децата. ❥ДОСТА DIY ПОДАРЪЦИ:Идеален стенен декор живопис за вашата стая, ресторант, хотел, бар, предоставяне на голям визуално удоволствие за вас и вашите гости.Това е един прекрасен избор като подарък за Коледа, Деня на благодарността, Нова година , рожден Ден или други важни дни. ❥УСЛУГИ:Ако имате някакви въпроси относно нашия продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще ви служи с цялото си сърце!Благодаря ви!.ИДЕЯ за ПОДАРЪК : това е не само за украса у дома, но и най-добрият подарък за вашите приятели или семейство.Не е твърде скъпо, за да започне, но насладете се на развлечения в целия си блясък.Това е чудесен инструмент за обучение за децата.Идеалният подарък за тези,които биха искали да побаловаться живопис, но малко робеет изготвя оригинал.Пакетът включва : 1 бр предварително отпечатани канава платно (с рамка) 1 комплект акрилни бои 3 x четка Инструкции. 1. Почистете работната зона. 2. Попълнете област, която е отбелязана с цифра, съответстваща на боя. 3. Започвайки от горната част на картини, равен на един цвят, на път от най-голямата област на този цвят до най-малката област.При преминаване в друг цвят почистете с четка. 4. Изчакайте боята да изсъхне.Внимание : 1.Моля, използвайте пигмент директно и не добавяйте вода. 2.Моля, затегнете плътно капачката бои, когато не ги ползвате, в случай, че боята изсъхва. 3.Пигменти, които ние предлагаме, е достатъчно за нормалното използване, моля, не си губете ги губи в случай на недостиг. 4.Ако попълните некоректен цвят, капак на правилния цвят, след като той изсъхне.Професионално обслужване на : удовлетвореността на клиентите е нашата цел!Ние се стремим да бъдем един от най-продаваните продукти, както и ние можем да осигури възможно най-задоволителни решения за нашите клиенти в рамките на 24 часа.Вашата покупка е добре дошъл!.

R

Добавки за продукти