.

.

Petmegoo Premium Blue Hands Free подплатена Дръжка Бънджи Каишка За Кучета от 6 метра височина Свалящ се Поясная Чанта, Светоотражающая Обтегач за Сигурност Колан една Каишка за ?

Petmegoo Premium Blue Hands Free подплатена Дръжка Бънджи Каишка За Кучета от 6 метра височина Свалящ се Поясная Чанта, Светоотражающая

BGN 21.59
Продукти

[Hands Free] - Пътуване по места, не се държи за каишка, осигуряване на свобода на ръцете, на 360 градуса.Позволява да се наслаждавате на природата, без да се разсейва на каишка. [Амортизация] - намалява удар, се чувствах, когато работи или пешем туризма.Се допуска отклонение на напрежението на каишка, за да не позволите на вашите любимци, когато трябва да се спре. [Чанта с цип] - Ключове, трюфели и други дребни елементи, може да се съхранява в чантата си, за да осигури удобство и бягане без отвличане на вниманието. [Двойни метални скоби] - Солидни стоманени метални ключалки в двата края за по-добро многофункционален фиксация.Имате възможност да подсигурява за всеки дизайн с помощта на D-образни халки вместо да се държат на каишка. [Светоотражающая сигурност] - С помощта на светлоотразителни нишки кучето ще привлече вниманието на всякакви автомобили или хора, повишаване на тяхната информираност и вашата безопасност.

R

Добавки за продукти