.

.

Машина за рязане на ноктите на бебето, Машина за Рязане на нокти Сладък Форма на Здрава Мека за Бебе Бебето на детето Старец(розов)

Машина за рязане на ноктите на бебето, Машина за Рязане на нокти Сладък Форма на Здрава Мека за Бебе Бебето на детето Старец(розов)

BGN 24.16
Продукти

Елате с мека силиконова дръжка и режещата глава е от неръждаема стомана, е много солидна.Не е лесно да задържите плътта, е лесна дейност, сгъване на функция.Цвят на ярък и светъл.Тя не потускнеет с течение на времето и ще ви донесе добро настроение.С 5-кратно увеличително стъкло, за да сте виждали ясно и лесно да го използвате.Формата е много симпатична.И вашето дете е да се хареса и той няма да отвърне на удара.Функция : 1. Елате с мека силиконова дръжка и режещата глава е от неръждаема стомана, е много солидна.2. С увеличително стъкло 5 времена, направете вас се видят ясно и лесно за използване.3. Тя не е лек, за да задържите плът, проста дейност, сгъване на функция.4. Формата е много симпатична.И вашето дете е да се хареса и той не ще устоят на това.5. Цвят на ярък и светъл.Тя не потускнеет с течение на времето и ще ви донесе добро настроение.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на стоката : Детска машина за стрижкицветный : розовыйматериал : силикон, неръждаема стальприменяемый Пол : General Package Списък : 1 x Детска машина за рязане на ноктите.

R

Добавки за продукти