.

.

Tthxqing Metal Picks For Women, Metal Detangle Перука Стайлинг Comb, Metal Hair Picks For Къдрава Коса Afro Comb Metal Picks Comb, Detangle Перука Braid Hair Styling Comb(C)

Tthxqing Metal Picks For Women, Metal Detangle Перука Стайлинг Comb, Metal Hair Picks For Къдрава Коса Afro Comb Metal Picks Comb,

BGN 6.45
Продукти

[Класически дизайн] Метален гребен за коса е с форма на юмрук, тя е удобна за използване, може да вържете косата, преплитане на косата си и гребен в африканския стил ви прави по-привлекателна. [ПРИЛАГАНЕТО на] Много полезен инструмент в живота, тази шнола за коса подходящ за къдрава и права коса, вържете на перуки и косичек, но е добра гребен ще ви помогне да създадете прически със собствените си ръце за поддържане прически в африканския стил. [Безопасно за кожата на главата] Тази метален гребен има широки туристи, не са остри, не са полирани и не вреди на кожата на главата и косата.Осъществяване съдържание : 1*стоманена гребен за коса.Забележка : поради разлики в осветлението, когато снимате изделия могат да бъдат някои цветови разлики в данните.Избор на Косата, Метални Избори за Коса, Гребени да Detangle Перука Плитка За фризьорски Гребен, Косата Избират за Къдрава волосописание на продукта 1. [Висококачествени материали] Черна гладка пластмасова дръжка, метална стоманена игла, подсилени за зъби, здрав; полирани метални зъби силни и нежни, и няма да навредят на кожата на главата.2. [Класически дизайн] Метален гребен за коса разработен с форма на юмрук, той е удобен за използване, може да вържете косата, оплетать, гребен в африканския стил ви прави по-привлекателни.3. [ПРИЛАГАНЕТО на] Много полезен инструмент в живота, тази шнола за коса подходящ за къдрава или права коса, ресането на перуки и косичек, а също е добра четка за коса ще ви помогнат да създадете прически със собствените си ръце за поддържане прически в африканския стил.4. [Ергономичен дизайн] в класически черен дизайн на юмрук, когато използвате африка гребен, вие ще се чувствате в пълна сила, сладък дръжката на гребен проектиран с дръжка във формата на юмрук, който може да вържете косата си и да ви елегантно .5. [Безопасно за кожата на главата] Тази метален гребен има широки туристи, не са остри, не са полирани и не вреди на кожата на главата и косата.Тази вълшебна шнола за коса с дръжка в юмрук може гребен косата си, като фризьор, и да направите косата по-стилни и привлекателни.1. Тези снимки в африканския стил са трайни и лесни переносимы2. Подходящ за тълпата : тези снимки за коса са много подходящи за мъже, жени, африкански фризьори, фризьорство : 1. Силно се препоръчва за къдрава коса и черна коса.Използвайте го с помощта на гъба за коса. 2. Тази шнола за коса е здрав и може да носи със себе си. 3. Професионален фризьорски инструмент, който може да отприщи плитки перука или мъжки гребен за оформяне на косата.Материал : пластмаса + неръждаема стальColor : color Size : 23x4.2cm, 17.6x4.2cm, 17x7.3cm, 15x7.3cm Package съдържание : 1*стоманен гребен за коса.

R

Добавки за продукти