.

.

Акумулаторна безжична детска мишка 2.4ghz с USB-приемник,7 цвята с подсветка за MacBook, компютърен PC, лаптоп (литиева батерия 600 mah) (бял)

Акумулаторна безжична детска мишка 2.4ghz с USB-приемник,7 цвята с подсветка за MacBook, компютърен PC, лаптоп (литиева батерия

BGN 12.79
Продукти

【2.4 G стабилен безжичен пренос на】 По-сигурна и точна, предаване на разстояние може да достигне до 10 метра(около 30 метра).Почти няма закъснения или на проблемите.Не се нуждаят от никаква драйвер, просто щепсела и да играе!. 【Ултра спестяване на енергия и издръжливост】 Многоетапен режим за спестяване на енергия, по-малка консумация на енергия.В долната част на мишката има бутон с три регулируеми режима : ВКЛ., ИЗКЛ., ВКЛ. (с подсветка).След 8 минути бездействие на мишката ще премине в автоматичен режим на хибернация.Също така той има 500,0000 път, тест на натискане на клавишите и работи добре. 【Ергономичен дизайн и индивидуални led цвят】 Цвят led подсветка-7 регулируеми нива с промяната в DPI, която може да ви донесе удоволствие както на играча.Също така удобно и добре се усеща с ръка, може да се използва в продължение на дълго време без умора. 【Акумулаторна функция 】Вградена литиева батерия 600 ма батерия, можете да зареждате го с помощта на нашия USB-кабел за зареждане. 【Широка съвместимост】Съвместимост с Windows XP/Vista/Win7/Win8/Win10/ME/2000/Mac10.x и т.н. Доживотна гаранция!.

R

Добавки за продукти