.

.

LAMEEKU е Съвместим с iPhone 13 Pro Case Портфейл 6,1, Кожен Калъф с Държач за карти, RFID Заключване, 360°Ротация Пръстен, Поставка, Защелкивающаяся Бутон Защитен Калъф е Предназна?

LAMEEKU е Съвместим с iPhone 13 Pro Case Портфейл 6,1, Кожен Калъф с Държач за карти, RFID Заключване, 360°Ротация Пръстен, Поставка,

BGN 15.99
Продукти

【Съвместимост】 : Съвместим само с i Phone на Apple 13 Pro 6,1 инча (випуск 2021 г. - тройни камера). 【Седалките за притежателите на карти】 : 2 слота за карти за самоличност, кредитни карти или някои пари в брой, не по време на приема портфейл на улицата.Щракнете бутона перфектно, за да защитите неща. 【Защита срещу изтичане на информация】 : Чанта-портфейл е с RFID-блокер материали за ефективно блокиране на сигнали и спирки на сканиране и кражба, за защита на вашите кредитни карти, дебитни карти, лични карти или други карти с поддръжка на rfid. 【Kickstand Feature】 : Вграден 360 градуса регулируем държач пръстен за допълнителна сигурност при изчакване на телефона _BOS_ функция поставка за осигуряване на хендсфри. 【Полнокадровая защита и устойчив на удари】 : Външен дизайн лице лесен за използване телефон.Покрива всичките четири ъгъла на вашият i Phone, издигнати на устните и на наклон на камерата помагат да се предотврати надраскване на повърхността.

R

Добавки за продукти