.

.

3D Скелет Череп Емблемата на Колата Икона Стикер Страна на Колата на Заден Преден Капак на Багажника Вратата Крило Броня Метална Икона 3D Стикер Стикер (черен)

3D Скелет Череп Емблемата на Колата Икона Стикер Страна на Колата на Заден Преден Капак на Багажника Вратата Крило Броня Метална

BGN 11.19
Продукти

★Кръст Бод Пакет предлагат - 2 бр. емблемата на черепа. ★РАЗМЕР - около 2.8" x 1.3". ★Автомобилна емблема-това е метал за декорация на каросерията на автомобила.Висококачествен метал ,водоустойчиви, устойчиви на избледняване. ★ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ - Самозалепващи стикер за подмяна на указателни табели са много лесни за монтаж, не изисква никакви инструменти. ★СЛЕДПРОДАЖБЕНО ОБСЛУЖВАНЕ-Ние обещаваме отново да изпрати или да върне парите, ако тези емблеми имат някакви проблеми с качеството по време на гаранционния период.CARRUN-това е професионална компания за производство на автомобилни части, която предоставя на клиентите си висококачествени и съобразени с продукти.Ние винаги се стремим да предоставим на нашите клиенти високо качество на изключителни персонални автомобилни части, и ние непрекъснато се стремим към високо качество на обслужване на нашите клиенти.Създаване на изключителен опит, който е собственост на вашия автомобил, ние заслужаваме вашето доверие! ! !Как да инсталирате : 1.Моля,направете точното място на чиста и суха(плоски позиция)2.Махнете отметката от другата страна на лепило, лепило емблема на точното място на превозното средство.3.Добре кликнете върху емблемата.4.Моля , не мийте колата си след инсталацията в продължение на повече от 2 дни.Забележка : 1100% чисто нов продукт от CARRUN, надявам се, ще можете да получите най-доброто обслужване от CARRUN Store. 2 Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, свържете се с нас и ние ще направим всичко възможно, за да разреши за вас. 3, В една година, ние ще ви предоставим безплатно, един за поддръжка на продукта за подмяна, вие само трябва да предоставят транспортни разходи продукт.

R

Добавки за продукти